Consumabile medicale

Plasturi ultra protectie, 10 bucati, Urgo

Brand: URGO
21,99 Lei

Pret / BUC: 2,20 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Plasturi ultra protectie, 10 bucati, Urgo

2127110

Gama de plasturi Ultra Protection este solutia ideala dezvoltata de catre Urgo pentru toti indraznetii care se ingrijoreaza de impactul leziunilor minore, care desi pot parea superficiale, necesita de asemenea o atentie speciala.

Beneficii:

  • Pansament anti-adeziv, ce nu se lipeste de rana si lasa pielea sa respire datorita micro-ventilatiei;
  • Solutia sa antiseptica asigura protectie antimicrobiana;
  • Suportul gros din spuma de polietilena de culoarea pielii, actioneaza ca o perna ce atenueaza orice impact, protejand impotriva loviturilor usoare si frictiunii;

Compozitie: Suport antiaderent impregnat cu solutie antiseptica (clorura de benzalconiu: 960 mg/m 2).

Mod de utilizare: Spalati rana cu apa curata si dezinfectati cu antiseptic. Apoi, clatiti si uscati suprafata acesteia. Alegeti un pansament care va proteja leziunea de murdarie si bacterii pentru a evita orice risc de contaminare. Aplicati pansamentul cu atentie, netezind partile laterale. Schimbati pansamentul de cel putin doua ori pe zi.

Precautii: Datorita prezentei clorurii de benzalconiu, acest medicament poate induce reactii cutanate. A nu se utiliza in caz de alergie la clorura de benzalconiu.

Forma de prezentare: Cutie cu 10 plasturi (2 cm x 7,2 cm).

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.