Tehnico-Medicale

Plasturi medii pentru bataturi superficiale, 6 bucati, Compeed

Brand: COMPEED
29,99 Lei

Pret / BUC: 29,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Plasturi medii pentru bataturi superficiale, 6 bucati, Compeed

652383999

COMPEED® obtinut prin tehnologia hidrocoloidala, este un gel activ ce contine particule care absorb umiditatea. Hidrateaza si inmoaie batatura, ajutand la indepartarea sa. Tehnologie hidrocoloida pentru a inmuia si a ajuta la indepartarea calusului, ameliorand presiunea si durerea.
Plasturele COMPEED® actioneaza ca un al doilea strat de piele, permitand schimburile lichidiene si mentinand echilibrul normal de hidratare.

Beneficii:

 • Amelioreaza instantaneu durerea
 • Ramane in loc fix
 • Protejeaza impotriva frecarii si presiunii
 • Protejeaza impotriva frecarii si presiunii

Mod de utilizare: 

 • 1.Curatati si uscati pielea inainte de utilizare, asigurandu-va ca zona dintre degete nu este data cu creme sau uleiuri.
 • 2. Indepartati hartia de sus, apoi pe cea de jos, evitand sa atingeti partea adeziva.
 • 3. Aplicati plasturele ferm peste batatura, asigurandu-va ca marginile sunt netezite.
 • 4. Lasati plasturele lipit pana cand acesta incepe sa se desprinda singur. Poate ramane aplicat 
 • pentru mai multe zile.
 • 5. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati COMPEED® pana cand pielea s-a vindecat complet. Utilizati dupa cum este necesar pentru a inmuia sau a preveni acumularea de piele 
  intarita care formeaza bataturi.

Precautii: Diabeticii trebuie sa consulte medicul inainte de utilizare. Compeed poate fi folosit si atunci cand basica este sparta si transformata in rana (Compeed va proteja impotriva infectiilor, murdariei si apei si creeaza un mediu propice vindecarii. Compeed trebuie aplicat dupa dezinfectarea ranii); Nu folositi pe rana infectata; In cazul in care basica nu se vindeca sau se agraveaza, opriti tratamentul si consultati medicul; Plasturii pentru basici Compeed nu trebuie sa fie taiati, intrucat acest lucru le-ar reduce aderenta. Forma plasturilor este optimizata pentru a obtine cea mai buna aderenta. Aceasta forma ar fi distrusa daca ar fi taiata. Va rugam sa nu incercati sa indepartati plasturele pana cand acesta nu incepe sa se desprinda singur pe margini.Nu folositi Compeed pe taieturi: Se recomanda un pansament obisnuit rezistent la apa, astfel incat pansamentul sa acopere taietura, iar adezivul sa fie doar in jurul acesteia.

Forma de prezentare: 6 bucati.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.