Consumabile medicale

Plasture rezistent banda, 1m x 6cm, Urgo

Brand: URGO
3 la pret de 2 produse selectionate Biovene Achizitioneaza oricare 3 produse Biovene si platesti doar 2, exceptie face BIOVENE NEXT LASH SER TRATAMENT PENTRU GENE 6ML .Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit.
20,99 Lei

Pret / BUC: 20,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Plasture rezistent banda, 1m x 6cm, Urgo

7495752

Acest plasture de tip banda, din material textil hipoalergenic, microperforat si impregnat cu solutie antiseptica, va ajuta sa oferiti o atentie deosebita chiar si ranilor superficiale prin actiunea sa de protectie antimicrobiana.

Propietati:

  • Este antiaderent si rezistent la frecare sau intindere;
  • Structura sa microventilata permite pielii sa respire;
  • Poate fi taiat cu foarfeca pentru a fi adaptat la orice rana, indiferent de marime.

Compozitie: Pansament antiadeziv pentru plagi impregnat cu clorura de benzalconiu (960 mg/m²); Material textil microventilativ, de culoarea pielii.

Mod de utilizare: Curatati, dezinfectati cu un antiseptic, clatiti si uscati cu grija rana si marginile acesteia. Apoi, alegeti un plasture care sa o protejeze de murdarie si bacterii pentru a evita orice risc de contaminare. Taiati plasturele folosind o foarfeca curata si dezinfectata, apoi aplicati-l. Schimbati de cel putin doua ori pe zi. In cele din urma, pentru a va asigura ca nu apar cicatrici, aplicati un pansament cicatrizant imediat ce rana inceteaza sa mai sangereze.

Precautii: Din cauza prezentei clorurii de benzalconiu, acest produs poate induce reactii cutanate.

Forma de prezentare: Cutie cu plasture de 1m x 6cm.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.