Suplimente alimentare

Picaturi Xailin Fresh, 0.4mlx30 monodoze, Visufarma

Brand: XAILIN
36,49 Lei

Pret / BUC: 1,22 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Picaturi Xailin Fresh, 0.4mlx30 monodoze, Visufarma

7511495

Picaturile Xailin sunt indicate pentru sindrom de “ochi uscat”: ochi rosii, durerosi, mancarimi, senzatie de ochi strain sau de arsura si sunt compatibile cu lentilele de contact.

Produsul este indicat pentru calmarea simptomelor persistente de ochi uscat, cauzate de deficitul lacrimal cronic , pentru ochi uscati, obositi si iritati, in mod recurent, asigura hidratare de durata , vedere clara. Eficienta ridicata si reducerea simptomelor de disconfort.

Compozitia pe baza de acid hialuronic asigura procesele de lubrifiere, hidratare si hranire care se desfasoara la nivelul ochilor. In plus, contribuie la reducerea deteriorarii celulelor corneei, prin formarea unei pelicule protective la nivelul suprafetei oculare. Xailin Fresh este un produs versatil, cu o durata lunga de lubrifiere si poate fi folosit inclusiv de catre persoanele care poarta lentile de contact.

Mod de utilizare:

1 picatura instilata de 2 pana la de 4 ori/zi, la nevoie sau respectati posologia indicata de medical oftalmolog.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.Nu utilizati produsul dupa data de expirare inscrisa pe cutie.
Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare.

Ingrediente:

Carmeloza sodica 0.5% m/v, clorura de sodiu, clorura de calciu dihidrat, clorura de potasiu, clorura de magneziu hexahidrat, solutie de lactat de sodiu, hidroxid de sodiu, acid clorhidric si apa pentru solutii injectabile.

Forma de prezentare: 30 monodoze a 0.4ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.10.2022