Mama si copilul

Picaturi pentru copii Protectis cu Vitamina D3, 5ml, BioGaia

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
56,49 Lei

Pret / FL: 56,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Picaturi pentru copii Protectis cu Vitamina D3, 5ml, BioGaia

17530651

BioGaia Protectis cu vitamina D3 picaturi pentru copii 5ml sunt picaturi probiotice care ajuta la restabilirea echilibrului benefic si natural al florei intestinale, fiind recomandate pentru copii.

Produsele ProTectis de la BioGaia contin specii de Lactobacillus reuteri din familia Lactobacillus cu tulpina Lactobacillus reuteri Protectis (DSM 17938). Habitatul natural al acestei tulpini este tractul digestiv uman, astfel incat este bine adaptata in acest mediu si poate supravietui in tractul nostru gastrointestinal. Lactobacillus reuteri Protectis suplimenteaza in mod natural flora intestinala si previne dezvoltarea microorganismelor daunatoare.

Proprietati:

 • Usor de administrat: 5 picaturi o data pe zi;
 • Lactobacillus reuteri Protectis deriva din lapte matern, lipsit de toxine;
 • Sigur pentru copii, putandu-se administra inca din prima zi de viata;
 • Se poate administra pe termen lung;
 • Gust neutru;
 • Nu contine conservanti;
 • Nu contine zahar, gluten sau lactozaEchilibreaza flora intestinala prin suplimentarea cu bacterii benefice, probiotice!
 • Picaturile probiotice ProTectis sunt un mod simplu, sigur si eficient de a restabili si mentine echilibrul florei intestinale, asigurand sanatatea tractului digestiv.
 • Datorita formei farmaceutice, picaturile probiotice ProTectis sunt perfecte pentru sugari si copii mici.
 • Lactobacillus reuteri Protectis, continut in ProTectis picaturi, este prima tulpina probiotica izolata din lapte matern, fara toxine, replicarea sa fiind realizata la cele mai inalte standarde.
 • Doar 5 picaturi o data pe zi, asigura doza zilnica recomandata de 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis.

Compozitie: 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis. Alte ingrediente: Ulei de floarea soarelui, ulei de trigliceride cu lant mediu.

Nu contine conservanti.

Mod de utilizare: 5 picaturi o data pe zi (25 doze per sticla de 5ml) sau conform instructiunilor oferite de medicul dumneavoastra. A se agita bine inainte de utilizare. Picaturile se pot administra cel mai usor cu lingurita!

Precautii:

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Tineti flaconul bine inchis intre utilizari.

Continutul flaconului va fi utilizat in maxim 3 luni de la prima deschidere a acestuia.

Ambalat in atmosfera protectoare. Flaconul include un dispozitiv deshidratant (desicant) de culoare alba care prelungeste termenul de valabilitate.

Evitati contactul flaconului cu apa. Dispozitivul deshidratant este aprobat pentru utilizarea in contact direct cu alimentele si nu trebuie ingerat (consumat).

Forma de prezentare: 5ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.03.2023