Picaturi pentru bebelusi Microbiotic Drops Milestones Baby, 30ml, GNC

Mama si copilul

Brand: GNC

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

119,24 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Picaturi pentru bebelusi Microbiotic Drops Milestones Baby, 30ml, GNC

7533520

Ofera-i bebelusului tau un inceput excelent in viata, cu ajutorul probioticului GNC Milestones® Baby™ Microbiotic Drops. Numele specific al tulpinii probiotice este Lactobacillus fermentum (CECT 5716), care a fost extrasa si izolata din laptele matern. Tulpina probiotica este recunoscuta ca fiind sigura (GRAS) de catre FDA. Rezultatele arata, de asemenea, ca sugarii care au consumat acest probiotic au avut o predispozitie scazuta la infectii gastrointestinale si respiratorii, in comparatie cu sugarii care au consumat placebo.

Expertii s-au angajat sa asigure ca fiecare produs pentru bebelusi pe care il ofera, indeplineste cele mai inalte standarde de calitate, puritate, potenta si siguranta, astfel incat sa puteti sta linistiti stiind ca ati facut cea mai buna alegere pentru copilul dumneavoastra.

Beneficii:

  • GNC Milestones® Baby™ ofera Hereditum® Lc40, 200 de milioane de culturi vii si active care sunt garantate pana la data de expirare sau 90 de zile de la deschidere;
  • Probioticele pot furniza suport digestiv si imun;
  • Picuratorul asigura administrarea cu usurinta a dozei corecte si contine un capac de protectie pentru copil;
  • Nu contine: organisme modificate genetic, gluten, alcooli, coloranti artificiali, arome artificiale, indulcitori artificiali;
  • Produs vegetarian;
  • Calitate, puritate, potenta si siguranta!

Ingrediente: Trigliceride cu catena medie, maltodextrina din porumb, microorganisme (Hereditum® Lc40 Lactobacillus fermentum CECT 5716)(din lapte).

Contine: lapte.

Ingrediente active per 1 ml: Hereditum Lc40, Lactobacillus fermentum (CECT 5716) 200 milioane culturi active.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, pentru copii cu varste intre 4 luni-4 ani, administrati o portie de servire (1 ml) direct sau cu ajutorul linguritei, in combinatie cu lapte matern sau formula.

Pentru sugarii de 0-4 luni administrati conform recomandarii consultantului de specialitate.

Nu combinati cu alimente sau lichide calde deoarece pot dauna culturilor vii.

Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Forma de prezentare: flacon cu 30ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 24.06.2021