Medicamente fara reteta

Iberogast Picaturi orale, 20ml, Bayer

Brand: BAYER
23,99 Lei

Pret / SOL ORALA: 23,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Iberogast Picaturi orale, 20ml, Bayer

652356936

Iberogast lichid contine o combinatie unica de 9 plante medicinale pentru ameliorarea rapida a multiplelor simptome digestive.

Proprietati:

 • Ingredientele se combina pentru a oferi o eficienta maxima.
 • Iberogast imbina angelica, chimen, musetel, Iberis Amara, rostopasca, roinita, menta, lemn dulce si armurar pentru a va ajuta sa va bucurati de viata fara sa va preocupe cele 6 simptome gastrointestinale principale, cum ar fi: durerea abdominala, greata, presiunea abdominala, durerile de stomac, balonarea si crampele.
 • Formula se absoarbe rapid si are cinci efecte principale: normalizeaza activitatea musculaturii stomacale, calmeaza durerile gastrice, reduce balonarea si flatulenta, reduce inflamatia si regleaza motilitatea digestiva.

Ingrediente active: Extract de Iberis amara – Iberis amara planta tota recens, extract de radacina de angelica –Angelicae radix, extract de frunza de roinita – Melissae folium, extract de fruct de chimen – Carvi fructus, extract de iarbade rostopasca – Chelidonii herb, a extract de radacina de lemn dulce – Liquiritiae radix, extract de floare de musetel –Matricariae flos, extract de frunza de menta – Menthae piperitae folium, extract de fruct de armurariu – Silybi mariani fructus.

Mod de administrare:       

 • Administrare orala. Agitati bine flaconul inainte de utilizare.
 • Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Daca nu este prescris altfel, Iberogast ar trebui sa fie luat de 3 ori pe zi , inainte sau in timpul meselor cu putina apa.
 • Adulti si adolescenti cu varsta peste 13 ani - 20 picaturi.
 • Copii intre 6 si 12 ani - 15 picaturi.
 • Copii intre 3 si 5 ani - 10 picaturi.
 • Nu trebuie sa fie utilizat de catre copii cu varsta sub 3 ani.

Avertizari:

 • Intrerupeti imediat tratamentul si consultati medicul dumneavostra daca apar semne sau simptome ale unei afectiuni hepatice, ca de exemplu icter, urina inchisa la culoare sau scaun incolor. In cazul in care simptomele se agraveaza sau nu se imbunatatesc dupa 7 zile, consultati medical pentru a exclude alte cauze posibile.
 • In cazul copiilor sub 6 ani, cu dureri abdominale, consultati intotdeauna un medic.
 • Iberogast este un extract pe baza de alcool etilic, contine pana la 240mg per doza, echivalent cu 6,2ml bere sau 2,6ml vin per doza. Daunator pentru cei care sufera de alcoolism. Aceasta informatie trebuie luata in considerare la femeile gravidesau care alapteaza, copii si grupuri cu risc crescut, cum sunt pacientii cu boli hepatice sau epilepsie.
 • Nu exista nicio restrictie in ceea ce priveste durata de utilizare.  Durata de utilizare depinde de natura, gravitatea si evolutia bolii. Iberogast poate fi utilizat timp de 8 saptamani de la prima deschidere.

Forma de prezentare: Flacon cu 20ml

 

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 30.06.2022