Picaturi orale Iberogast, 20m, Bayer

Medicamente fara reteta

Brand: BAYER
In stoc
22,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652356936

Iberogast lichid contine o combinatie unica de 9 plante medicinale pentru ameliorarea rapida a multiplelor simptome digestive. Ingredientele se combina pentru a oferi o eficienta maxima. Cu peste 60 de ani de experienta in ameliorarea simptomelor digestive. Iberogast imbina angelica, chimen, musetel, Iberis Amara, rostopasca, roinita, menta, lemn dulce si armurar pentru a va ajuta sa va bucurati de viata fara sa va preocupe cele 6 simptome gastrointestinale principale, cum ar fi durerea abdominala, greata, presiunea abdominala, durerile de stomac, balonarea si crampele. Formula se absoarbe rapid si are cinci efecte principale: normalizeaza activitatea musculaturii stomacale, calmeaza durerile gastrice, reduce balonarea si flatulenta, reduce inflamatia si regleaza motilitatea digestiva. Adultii si adolescentii cu varsta peste 13 ani pot lua 20 de picaturi de 3 ori pe zi in apa pentru a se bucura de toate beneficiile naturii. Copiii intre 6 si 12 pot lua 15 picaturi de 3 ori pe zi iar copii intre 3 si 5 ani pot lua 10 picaturi de 3 ori pe zi.

Beneficii:

 • Tratamentul eficient a 6 simptome digestive;
 • Puterea naturii din ingrediente extrase din natura;
 • Combinatie unica din 9 plante medicinale.

Ingrediente active: substantele active sunt: extract de Iberis amara – Iberis amara planta tota recens, extract de radacina de angelica –Angelicae radix, extract de frunza de roinita – Melissae folium, extract de fruct de chimen – Carvi fructus, extract de iarbade rostopasca – Chelidonii herb, a extract de radacina de lemn dulce – Liquiritiae radix, extract de floare de musetel –Matricariae flos, extract de frunza de menta – Menthae piperitae folium, extract de fruct de armurariu – Silybi mariani fructus.

Mod de administrare: administrare orala.                                                                       

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul.  Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Daca nu este prescris altfel, Iberogast ar trebui sa fie luat de 3 ori pe zi , inainte sau in timpul meselor cu putina apa , dupa cum urmeaza :

 • Adulti si adolescenti cu varsta peste 13 ani - 20 picaturi;
 • Copii intre 6 si 12 ani - 15 picaturi;
 • Copii intre 3 si 5 ani - 10 picaturi;
 • Nu trebuie sa fie utilizat de catre copii cu varsta sub 3 ani.

In cazul in care simptomele se agraveaza sau nu se imbunatatesc dupa 7 zile, consultati medicul.

Nu exista practic nicio restrictie in ceea ce priveste durata de utilizare.

Durata de utilizare depinde de natura, gravitatea si evolutia bolii.

Agitati bine flaconul inainte de utilizare.

Avertizari: 

 • Intrerupeti imediat tratamentul si consultati medicul dumneavostra daca apar semne sau simptome ale unei afectiuni hepatice, ca de exemplu icter, urina inchisa la culoare sau scaun incolor. In cazul in care simptomele se agraveaza sau nu se imbunatatesc dupa 7 zile, consultati medical pentru a exclude alte cauze posibile.
 • La copiii sub 6 ani, cu dureri abdominale, consultati intotdeauna un medic.
 • Iberogast este un extract pe baza de alcool etilic, contine pana la 240 mg per doza, echivalent cu 6,2 ml bere sau 2,6 ml vin per doza. Daunator pentru cei care sufera de alcoolism. Aceasta informatie trebuie luata in considerare la femeile gravidesau care alapteaza, copii si grupuri cu risc crescut, cum sunt pacientii cu boli hepatice sau epilepsie.
 • Nu exista practic nicio restrictie in ceea ce priveste durata de utilizare. Durata de utilizare depinde de natura, gravitatea sievolutia bolii.
 • Iberogast poate fi utilizat timp de 8 saptamani de la prima deschidere.

Mod de prezentare: flaconul contine 20ml picaturi orale, solutie.                                                                                                                                       

 

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 07.09.2021