Suplimente alimentare

Dr. Max Picaturi oftalmice pentru hidratare intensa, 10ml

Cumpara oricare 3 produse Dr.Max si platesti doar 2. La promotie nu participa DR.MAX COLLAGEN DRINK CT*30PLICURI, DR.MAX SECRETIE BILIARA CT*20CAPS si DR.MAX COENZYME Q10 60MG CT*30CAPS MOI. Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit.
1 leu donat Noi sponsorizam Asociatia Niciodata Singur – Prietenii Varstnicilor cu 1 leu la fiecare fiecare produs marca proprie Dr. Max cumparat de tine. Perioada: 22 aprilie – 22 mai 2024.
39,99 Lei

Pret / FL: 39,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dr. Max Picaturi oftalmice pentru hidratare intensa, 10ml

17535321

Solutie oftalmica sterila si izotonica cu 0,3% acid hialuronic lubrifiaza si hidrateaza. Solutia are o formula delicata, fiind adecvata pentru utilizarea impreuna cu lentilele de contact.

Proprietati:

  • Lubrifiaza si hidrateaza ochii uscati si deshidratati.
  • Este ideala in cazul: modificarilor netraumatice / nepatologice ale filmului lacrimal; problemelor oculare cauzate de factorii de mediu (vant, praf, aer conditionat, aer uscat si poluat etc.); stresului vizual (utilizarea indelungata a calculatorului, conditii nefavorabile de luminozitate, condusul vehiculelor pe timp de noapte etc.); utilizarii prelungite a lentilelor de contact.

Compozitie: Hialuronat de sodiu 0,3 %, edetat disodic si PHMB, solutie izotonica tamponata pH 7,2.

Mod de utilizare:

  • Instilati una sau doua picaturi in fiecare ochi, o data sau de mai multe ori pe zi, dupa cum este necesar sau confrom recomandarilor medicului specialist.
  • Pentru utilizatorii de lentile de contact: aplicati 2-3 picaturi pe lentile inainte sau dupa utilizare. Aplicati picaturile pe lentilele de contact purtate de mai multe ori pe zi sau dupa cum este necesar.

Forma de prezentare: 10ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 31.05.2021