Dr.Max Picaturi oftalmice pentru hidratare intensa, 10ml

Suplimente alimentare

Brand: DR.MAX
3 la pret de 2 Cumpara orice combinatie de 3 produse Dr.Max selectionate si platesti doar 2. Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit
In stoc
34,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dr.Max Picaturi oftalmice pentru hidratare intensa, 10ml

17535321

Solutie oftalmica sterila si izotonica cu 0,3% acid hialuronic lubrifiaza si hidrateaza. Solutia are o formula delicata, fiind adecvata pentru utilizarea impreuna cu lentilele de contact.

Proprietati:

- Lubrifiaza si hidrateaza ochii uscati si deshidratati.

- Este ideala in cazul: modificarilor netraumatice / nepatologice ale filmului lacrimal; problemelor oculare cauzate de factorii de mediu (vant, praf, aer conditionat, aer uscat si poluat etc.); stresului vizual (utilizarea indelungata a calculatorului, conditii nefavorabile de luminozitate, condusul vehiculelor pe timp de noapte etc.); utilizarii prelungite a lentilelor de contact.

Compozitie: Hialuronat de sodiu 0,3 %, edetat disodic si PHMB, solutie izotonica tamponata pH 7,2.

Mod de utilizare:

- Instilati una sau doua picaturi in fiecare ochi, o data sau de mai multe ori pe zi, dupa cum este necesar sau confrom recomandarilor medicului specialist.

- Pentru utilizatorii de lentile de contact: aplicati 2-3 picaturi pe lentile inainte sau dupa utilizare. Aplicati picaturile pe lentilele de contact purtate de mai multe ori pe zi sau dupa cum este necesar.

Forma de prezentare: 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 31.05.2021