Suplimente alimentare

Picaturi oftalmice lubrifiante fara conservanti Systane Ultra, 10ml, Alcon

Brand: SYSTANE
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
50,99 Lei

Pret / FL: 50,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Picaturi oftalmice lubrifiante fara conservanti Systane Ultra, 10ml, Alcon

17533911

Systane - picaturi oftalmice lubrifiante, este o solutie calmanta care umecteaza suprafata ochilor pentru o ameliorare rapida, de lunga durata, a senzatiilor de uscaciune, iritatie, arsura, intepatura, a senzatiei de nisip in ochi sau de corp strain, cauzate de factorii de mediu cum ar fi: praful, fumul, ozonul, razele UV, caldura uscata (radiator/sauna), aerul conditionat, vantul, curentii de aer, cosmeticele sau frecventa scazuta a clipitului ce intervine din cauza vizionarii la televizor sau expunerii la monitorul computerului.
A fost demonstrat clinic faptul ca lacrimile artificiale Systane ultra ofera ameliorarea atat a semnelor (ceea ce poate verifica medicul) cat si a simptomelor (ceea ce simtiti dumneavoastra) ochiului uscat.

Systane ultra impreuna cu lacrimile dumneavoastra ofera un strat de hidratare care elibereaza ochiul de simptomele inconfortabile ale ochiului uscat.
Ajutand ochiul pentru a obtine un strat de hidratare, Systane nu numai ca ofera confort, dar ajuta ochiul sa ramana protejat si lubrifiat. Ochiul uscat poate avea efecte in lant. Fara o cantitate adecvata si corecta de lacrimi care functioneaza ca lubrifiant, ochii vor avea zone uscate. Acestea se pot agrava pentru ca ochiul ar putea ajunge sa produca si mai putine lacrimi.
Din fericire, lacrimile artificiale Systane ajuta la intreruperea acestui ciclu si ajuta ochii sa inceapa procesul de recuperare.
Picaturile pentru ochi Systane Ultra formeaza pe suprafata ochiului, un strat subtire – un scut care previne uscarea ochilor si previne iritatia, datorita efectului influentelor mediului, cum ar fi ceata si fum, vant, praf, polen si aer conditionat.

Mod de utilizare :
Lacrimile artificiale Systane Ultra pot fi folosite de cate ori este nevoie pe parcursul unei zile. Este recomandat sa agitati flaconul inainte de a administra picaturile, apoi sa clipiti de cateva ori.

In cazul in care purtati lentile de contact, folositi picaturile inainte de introducerea acestora.

Persoanele alergice la oricare dintre componentele Systane Ultra nu trebuie sa utilizeze produsul.
Systane Ultra trebuie sa fie consumate in termen de 6 luni de la deschiderea flaconului.

Ingrediente:
• Acid boric
• Clorura de calciu
• Clorura de magneziu
• Clorura de potasiu
• Clorura de sodiu
• Clorura de zinc
• Clorura de polidroniu 0,001%.

Forma de prezentare: flacon 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 24.01.2021