Suplimente alimentare

Picaturi oftalmice Hylo Parin, 10ml, Hylo Eye Care

65,99 Lei

Pret / ML: 65,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Picaturi oftalmice Hylo Parin, 10ml, Hylo Eye Care

652371673

Hylo Parin umezeste, hidrateaza si ingrijeste corneea si conjunctiva si amelioreaza iritatiile ochiului, cauzate de mediul inconjurator. Simptomele precum roseata ochiului, arsurile si mancarimile sunt ameliorate. Solutie sterila, fara fosfati si fara conservanti.

Ingrediente: 1ml de Hylo Parin contine 1mg de hialuronat de sodiu, 1300 U.I. de heparina sodica (din mucoasa intestinala porcina), glicerol, acid citric anhidru, citrat de sodiu si apa pentru preparate injectabile.

Mod de utilizare: Hylo Parin este indicat sa fie folosit conform instructiunilor primite de la oftalmolog. In general, instilati o picatura de Hylo Parin, de la trei la tase ori pe zi, in sacul conjuctival al fiecarui ochi. Daca aplicati Hylo Parin mai frecvent (de exemplu, de mai mult de 10 ori pe zi) sau suferiti de forme mai severe, trebuie sa consultati un medic oftalmolog la intervale regulate. Hylo Parin este potrivit pentru tratamente de lunga durata.

Avertizari:

  • Hylo Parin nu ar trebui folosit daca aveti hipersensibilitate la unul dintre ingredientele acestuia.
  • Daca folositi si alte picaturi pentru ochi, trebuie sa pastrati un interval de 30 de minute intre aplicari si Hylo Parin trebuie intotdeauna sa fie administrat ultimul. Unguentele oftalmologice ar trebui aplicate intotdeauna dupa folosirea Hylo Parin.
  • Nu exista restrictii pentru utilizarea Hylo Parin la copii si femei insarcinate sau cele care alapteaza. D
  • Daca folositi dispozitive medicale pentru ochi care contin gentamicina, concomitent cu Hylo Parin, va rugam sa lasati un interval de cel putin o ora intre ambele aplicari, deoarece gentamicina, in contact direct cu heparina, poate forma precipitate vizibile in sacul conjunctival. 
  • A se pastra la temperaturi sub 25°C. Hylo Parin poate fi folosit timp de 6 luni de la desigilare. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se lasa la indemana copiilor.

Forma de prezentare: Flacon cu 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 04.07.2022