Suplimente alimentare

Picaturi oftalmice Hylo Care, 10ml, Hylo Eye Care

57,49 Lei

Pret / ML: 57,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Picaturi oftalmice Hylo Care, 10ml, Hylo Eye Care

652371669

Picaturile oftalmice Hylo Care sunt indicate pentru lubrifierea si refacerea suprafetei deteriorate a ochiului, de exemplu din cauza ochilor uscati sau a procedurilor chirurgicale. Solutie sterila, fara fosfati si fara conservanti.

Ingrediente: 1ml de Hylo Care contine 1mg de hialuronat de sodiu, dexpantenol, acid citric anhidru, citrat de sodiu si apa pentru preparate injectabile.

Mod de utilizare:

 • Pasul 1: Inlaturati capacul inainte de utilizare. Pentru acest scop, tineti de capacul situat deasupra dispozitivului. Cu cealalta mana, scoateti dispozitivul din capac cu o miscare rotativa. Inainte de prima aplicare, intoarceti dispozitivul Hylo Care cu varful in jos si apasati pe baza dispozitivului pana cand apare prima picatura la duza. Acum dispozitivul este gata pentru utilizare ulterioara.
 • Pasul 2: Tineti dispozitivul intors cu degetul mare pozitionat la baza picuratorului si celelalte degete pe baza inferioara a dispozitivului.
 • Pasul 3: Sustineti mana ce tine dispozotivul Comod cu cealalta mana.
 • Pasul 4: Lasati capul usor pe spate, trageti usor in jos pleoapa inferioara si aplicati o presiune ferma si rapida pe centrul bazei inferioare a dispozitivului. Acest lucru va activa mecanismul de eliberare a unei picaturi. Datorita sistemului special Comod cu valva, dimensiunea si viteza fiecarei picatui ramane constanta, indiferent de cata presiune este aplicata. Inchideti usor ochiul pentru a permite fluidului sa se distribuie in mod egal pe suprafata ochiului.
 • Pasul 5: Puneti varful capacului la loc dupa folosire. Aveti grija ca varful picuratorului sa fie uscat. Cand aplicati picaturile evitati contactul dintre varful picuratorului si ochiul dumneavoastra.

Avertizari:

 • Hylo Care nu ar trebui folosit daca aveti hipersensibilitate la unul dintre ingredientele acestuia.
 • Daca folositi si alte picaturi pentru ochi, trebuie sa pastrati un interval de 30 de minute intre aplicari si Hylo Care trebuie intotdeauna sa fie administrat ultimul.
 • Unguentele oftalmologice ar trebui aplicate intotdeauna dupa folosirea Hylo Care.
 • In cazuri foarte rare au fost raportate reactii de hipersensibilitate, precum senzatii de arsura sau lacrimare excesiva, care au disparut imediat dupa intreruperea utilizarii dispozitivului Hylo Care.
 • Hylo Care este compatibil cu lentilele de contact, insa dupa aplicarea lentilelor de contact, se recomanda alocarea unui interval de 30 de minute, inainte de administrarea picaturilor, pentru a evita reactiile de intoleranta ce pot sa apara din cauza interactiunii dintre solutiile de ingrijire a lentilelor de contact si Hylo Care.
 • Pe baza cunostintelor actuale, nu exista restrictii pentru utilizarea Hylo Care la copii si femei insarcinate sau cele care alapteaza. 
 • A se pastra la temperaturi sub 25°C. Hylo Care poate fi folosit timp de 6 luni de la desigilare. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se lasa la indemana copiilor.

Forma de prezentare: Flacon cu 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 10.08.2022