Picaturi oculare, 10 x 0.5ml, Isomar

Suplimente alimentare

Brand: ISOMAR

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Picaturi oculare, 10 x 0.5ml, Isomar

17538799

Calmeaza rapid roseata, iritatia, senzatia de arsura, mancarime sau senzatia de corp strain, lacrimare sau oboseala oculara datorata agentilor externi cum ar fi vantul sau expunerea la soare, praful, fumul, polenul, aerului sarat, caldura uscata, aerului conditionat, vizionare prelungita TV, purtarea lentilelor de contact.

Proprietati:

  • Efect revigorant, calmant, rehidratant, lubrifiant;
  • Contribuie la indepartarea disconfortului cauzat de contactul cu polen ajutand la indepartarea simptomelor alergice;
  • Usureaza in cazul insuficientei secretiei lacrimale si poate fi utilizat de persoanele purtatoare de lentile de contact de orice tip;
  • Pentru un efect mai bun calmant si lubrifiant, se recomanda utilizarea picaturilor inaintea aplicarii lentilelor;
  • Aduce in sacul conjunctival ionii continuti in apa de mare isotonica;
  • Nu produce senzatie de arsura sau usturime;
  • Nu contine coloranti sau conservanti;

Mod de utilizare: Dupa deschiderea amabalajului protector separati o monodoza, rotiti si trageti capacul. Aplicati cu blandete 1-2 picaturi in fiecare ochi, presand fiola. Dupa prima utilizare fiola poate fi inchisa cu ajutorul capacului curat, iar solutia ramasa poate fi utilizata in interval de 12 ore.

Avertizari: A nu se lasa la indemana copiilor. Consultati intructiunile si modalitate ade utilizare din interior. Recomandate doar in uz oftalmic. Nu folositi produsul daca amabalajul nu este intact. Nu folositi in cazul incompatibilitatii oricarui ingredient aflat in produs. Utilizati produsul si astepati 15 min cel putin inaintea utilizarii unui produs medicinal de uz oftalmologic, terapeutic. Nu atingeti mebrana conjunctivei cu varful fiolei. Nu lasati la indemana copiilor. Nu utilizati produsul dupa ptermenul de expirare inscris pe produs. Pastrati in conditii racoroase departe de surse de caldura si lumina, la o temperature intre 4-25 grade. Nu aruncati la intamplare amabalajul gol, dupa utilizare.

Forma de prezentare: Cutie cu 10 monodoze a cate 0.5ml fiecare

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 21.06.2022