Ascovit Picaturi Imunno Baby, 7.5ml, Perrigo

Suplimente alimentare

Brand: ASCOVIT
Campanie nationala Dr.Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

36,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Ascovit Picaturi Imunno Baby, 7.5ml, Perrigo

652356023

Vitamina D si bacteriile lactice din compozitia Ascovit Immuno Baby combina beneficiile terapeutice ale vitaminei D cu cele ale bacteriilor lactice, sustinand un inceput sanantos al bebelusului.

Proprietati:

- Reduce riscului aparitiei si severitatii colicilor si riscului aparitiei diareii in cazul administrarii de antibiotice. Reducere eczemele (dermatita atopica).

- Contribuie la metinerea functiei normale a sistemului muscular.

- Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar al bebelusui, absortia/utilizarea normala a calciului si a fosforului, mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor.

- Alaturi de vitamina D, acest produs mai contine 200 de milioane de bacterii lactice naturale ce provin din doua culturi atent selectate de Lactobacillus rhamnosus si Lactobacillus reuteri. Lactobacilii pot fi gasiti in mod natural in laptele matern.

- Produsul este fara zahar, conservanti, alergeni, coloranti, gluten, lactoza si gelatina.

Ingrediente: Agent de incarcare, ulei de floarea-soarelui, lactobacillus reuteri (amidon de porbum), lactobacillus rhamnosus (maltodextrina), FOS/fructo-oligozaharide, vitamina D/colecalciferol 2,5 - 2,75% (trigliceride cu catena medie, DL- alfa tocoferol).

Mod de utilizare: 5 picaturi pe zi.

Forma de prezentare: Flacon cu 7,5ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 03.03.2022