Mama si copilul

Picaturi anticolici cu enzima lactaza, 7 ml, Colief

Brand: COLIEF
Campanie promotionala cu discount la selectia de produse.
In stoc
55,20 Lei
68,99 Lei
Economisesti 20%

Pret original:  68,99 Lei  ·  Reducere 13,79 Lei

Pret / BUC: 55,20 Lei

Cel mai mic pret inainte de promotie: 68.98 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Picaturi anticolici cu enzima lactaza, 7 ml, Colief

7474714

Colief este un produs care ajuta la compensarea deficientei lactazei din sistemul digestiv al bebelusului si ca urmare, reduce aparitia colicilor si ameliorarea lor. Adaugat in laptele obisnuit al bebelusului, Colief va reduce considerabil nivelul lactozei, transformandu-l in glucoza si galactoza, inainte ca acesta sa fie hranita Colief este o enzima (lactaza) si este distrus de caldura. Ca urmare, odata desfacut, trebuie tinut in frigider la o temperatura medie, fara sa inghete, iar la administrare, laptele bebelusului trebuie sa fie caldut, nu rece sau fierbinte.

Ingrediente per 7ml: Glicerol 4.2g, apa 3.7g si enzima lactaza 0.1g.

Mod de administrare: Se poate folosi incepand de la nastere. Pana la 3 – 4 luni se foloseste la fiecare masa a sugarului, moment in care simptomele asociate colicilor ar trebui sa dispara. Atunci ar trebui sa puteti scoate treptat picaturile de Colief, trecand, de la administrarea lor initiala la fiecare masa, la mese alternative, iar in final, doar o data pe zi pana la retragerea lor totala. Daca se intampla ca la un moment dat semnele de disconfort sa reapara, se revine la dozajul anterior.

Alaptare: Puneti cateva linguri de lapte de la san intr-un recipient; adaugati 4 picaturi de Colief. Administrati continutul bebelusului intr-o lingura sterilizata; continuati alaptarea in mod normal.

Colief in lapte formula: preparati formula de lapte conform instructiunilor producatorului. Adaugati 4 picaturi de Colief in laptele cald, nu fierbinte. Agitati laptele din cand in cand si dupa jumatate de ora hraniti copilul; aruncati hrana ramasa. Daca laptele formula trebuie preparat in avans: Preparati formula de lapte cu grija, conform instructiunilor producatorului. Adaugati 2 picaturi Colief in laptele cald si pastrati-l 4 ore in frigider. Se incalzeste la temperatura corecta de baut; aruncati hrana ramasa.

Daca folositi formula de lapte gata preparata: Incalziti mancarea pana ajunge la o temperatura medie, adaugati 4 picaturi de Colief, asteptati 30 min agitand ocazional recipientul, hraniti bebelusul, aruncati restul de mancare nefolosita.

Precautii:

Odata deschis, pastrati flaconul in frigider si folositi-l pana in 3 saptamani.

Acest medicament se poate administra in combinatie cu Infacol.

Forma de prezentare: 7ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 06.10.2021