Pharmaceris T

Banner gama T

Gama T contine produse pentru curatare, ingrijirea tenului si ingrijire specializata adresate pielii acneice, tenului mixt si gras.

Leziunile tipice acneei nu sunt neaparat legate de vârsta. Acneea este relativ frecventa la persoanele in vârsta de 30 de ani, iar cele mai recente statistici arata ca afecteaza si 5% din populatia de peste 40 de ani. Indiferent de vârsta, regulile de baza pentru ingrijirea pielii sunt aceleasi. Pielea trebuie sa fie protejata de soare. In ciuda faptului ca expunerea la lumina soarelui ofera o ameliorare temporara a starii de acnee, aceasta intensifica leziunile cutanate intr-o etapa ulterioara. De asemenea, este necesara o curatare regulata, dar trebuie evitata uscarea excesiva, altfel glandele sebacee vor reactiona prin cresterea productiei de sebum. De asemenea, este important sa se utilizeze produse cu proprietati antimicrobiene. Gama dedicata ingrijirii pielii predispuse la acnee, mixte si grase contine urmatoarele ingrediente active: 

  • Acidul mandelic este un hidroxi-acid cu efect antibacterian. Acesta exfoliaza si regenereaza epiderma. Regleaza formarea comedoanelor.
  • Acidul salicilic exfoliaza delicat celulele epidermice moarte. Acesta restabileste structura uniforma a pielii si asigura un aspect sanatos. Curata eficient pielea si reduce formarea de comedoane.
  • Ceara de mango este un hidratant puternic care patrunde in straturile profunde ale pielii si reface lipidele.
Gama T

Pharmaceris este numarul 1 pe piata dermato-cosmeticelor din Polonia, fiind prezent si in alte 60 de tari. Brandul a fost infiintat in 1983 in Polonia de catre Dr. Irena Eris, doctor in farmacie. Dr. Irena Eris se poate mândri cu cele mai inalte standarde de productie si control al calitatii, fiind lider in domeniul brevetelor in Polonia. Pharmaceris are produse unice, de o calitate superioara, care raspund nevoilor specifice pielii si sunt realizate in urma testelor clinice realizate in propriul centru de stiinta si cercetare.

Descopera produsele Pharmaceris in farmaciile selectate.

Sortare dupa
  • T