Pharmaceris F

Banner gama F

Gama F cuprinde fonduri de ten fluide, pentru tenul normal, dar si pentru pielea sensibila sau cea cu imperfectiuni. Toate produsele gamei contin factor de protectie realizat din filtre minerale 100% naturale ce ofera o protectie eficienta impotriva radiatiilor UVA si UVB.

In functie de tipul de ten si SPF, produsele din gama F sunt disponibile in urmatoarele variante:

  • fond de ten fluid protector-corector SPF 50+, disponibil in 2 nuante – pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea hipersensibila si iritata – dupa interventii chirurgicale estetice, tratamente cu laser, exfoliere etc., pentru pielea afectata de vitiligo si predispusa la hiperpigmentare;
  • fond de ten fluid cu acoperire intensa SPF 20, disponibil in 3 nuante – pentru toate tipurile de piele; perfect pentru pielea sensibila si cu probleme, pentru a-i uniformiza tonusul si a ascunde imperfectiunile;
  • fond de ten mineral matifiant SPF 30, disponibil in 3 nuante – pentru pielea normala, grasa si mixta, predispusa la stralucire; pentru persoanele care sufera de eruptii acneice si care cauta formule naturale pentru a ascunde si elimina imperfectiunile, precum si pentru persoanele care urmeaza un tratament farmaceutic.
Gama F

Pharmaceris este numarul 1 pe piata dermato-cosmeticelor din Polonia, fiind prezent si in alte 60 de tari. Brandul a fost infiintat in 1983 in Polonia de catre Dr. Irena Eris, doctor in farmacie. Dr. Irena Eris se poate mandri cu cele mai inalte standarde de productie si control al calitatii, fiind lider in domeniul brevetelor in Polonia. Pharmaceris are produse unice, de o calitate superioara, care raspund nevoilor specifice pielii si sunt realizate in urma testelor clinice realizate in propriul centru de stiinta si cercetare.

Descopera produsele Pharmaceris in farmaciile selectate.

Sortare dupa
  • F