Periuta interdentara flexibila Space Brush, 36 bucati, Trisa

Igiena orala

Brand: TRISA
In stoc
16,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652366438

Placa poate fi indepartata eficient cu o periuta de dinti. Dar spatiile dintre dinti, care incurajeaza formarea placii, nu pot fi curatate complet cu o periuta de dinti normala, mai ales daca alinierea dintilor lasa goluri foarte inguste. Periuta interdentara face diferenta intre un periaj normal si un periaj corect si eficient.

Proprietati:

  • Rolul periutei interdentare este acela de a completa periajul zilnic, fiind un pas esential in igiena orala caruia, din pacate, nu multi ii ofera atentia si importanta cuvenita. Perie interdentala este flexibila, fara metal, pentru o curatare eficienta a spatiilor interdentare.
  • Space Brush este o periuta interdentara fina, care nu contine parti metalice. Elasticitatea ridicata asigura o accesibilitate imbunatatita a zonelor problematice.
  • Lamelele unice, netede si confortabile ajuta la indepartarea resturilor alimentare si a petelor.
  • Datorita periilor moi, rotunjiti si a formei sale conice, Space Brush se adapteaza usor la majoritatea spatiilor interdentare. Acest lucru faciliteaza o folosire nedureroasa si necomplicata pentru toti utilizatorii.
  • Constructia ergonomica a manerului permite o manevrare usoara a periutei.
  • Configuratia cu 3 muchii este aliniata formei naturale a spatiului interdentar si faciliteaza o curatare precisa a zonelor problematice.
  • Filamentele verticale curata spatiul interproximal. Filamentele orizontale curata de-a lungul gingiei prevenind astfel inflamarea gingiilor. Gingiile sunt bland masate si stimulate datorita zonei de alunecare moi si delicate.

Forma de prezentare: 36 de bucati

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 15.01.2022