Frumusete si ingrijire

Periuta de dinti electrica reincarcabila Panda Wildones Sonic, 1 bucata, BrushBaby

163,49 Lei

Pret / BUC: 163,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Periuta de dinti electrica reincarcabila Panda Wildones Sonic, 1 bucata, BrushBaby

652364018

Periuta de dinti functioneaza prin vibratii usoare. Aceasta este dotata cu un capat mic si peri fini. Este ideala pentru a mentine in perfecta stare dintisorii si gingiile bebelusilor. Timpul prestabilit de 2 minute si avertismentul primit la fiecare 30 de secunde ajuta la deprinderea obiceiului corect pentru igiena orala, incepand cu varste foarte mici;

Periuta de dinti electrica Wildones a fost creata astfel incat sa se dezvolte impreuna cu bebelusul, oferind o selectie de capete si pentru copiii mai mari.

Mod de utilizare: Umeziti perii si aplicati o cantitate mica de pasta de dinti. Actionati butonul de pornire pentru activarea luminii, actionati inca o data pentru activarea vibratiilor. Impartiti gura in patru zone si mutati periuta in zone consecutive dupa fiecare avertizare de 30 de secunde. Odata ce toate cele patru zone au fost curatate, actionati butonul de pornire pentru a opri periuta. Periuta electrica Wildones se va opri automat dupa 2 minute. Pentru mai multe informatii consultati instructiunile de asamblare, utilizare si manipulare. Periuta se curata prin utilizarea unui jet de apa si se lasa la uscat.

Avertizari:

  • Pentru siguranta copiilor, inspectati cu atentie integritatea periutei electrice inainte de fiecare utilizare. Inlocuiti capetele atunci cand prezinta semne de uzura sau dupa o utilizare pe o perioada de trei luni. Nu permiteti copiilor sa mestece capatul periutei.
  • Nu scufundati produsul in apa pentru o perioada mai mare de timp.
  • Acest produs nu este o jucarie. Este necesara supravegherea de catre un adult.
  • Depozitati produsul astfel incat sa nu oferiti acces usor copiilor.
  • Utilizati exclusiv cablul USB furnizat in pachetul produslui. Nu incarcati periuta in baie sau in alte medii cu grad de umiditate crescut. Verificati periodic integritatea cablului USB.
  • Utilizati produsul exclusiv in scopul descris de producator. Nu atasati dispozitive sau cabluri nerecomandate, acestea pot cauza vatamari corporale grave.

Forma de prezentare: Cutie cu o periuta de dinti

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.11.2022