Iwhite Pasta de dinti Whitening Supreme, 75ml

Igiena orala

Brand: IWHITE
In stoc
36,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Iwhite Pasta de dinti Whitening Supreme, 75ml

652357317

Incurajeaza iluzia unor dinti mai albi si mai curati cu iWhite Supreme Whitening Toothpaste cu o formula fina, revigoratoare, este infuzata cu tehnologie Active Micropearl, ideala pentru persoanele care isi doresc un zambet mai radiant si luminos. Pasta de dinti inovatoare, creata pe baze stiintifice, minimizeaza sansele de patare, incurajand si o respiratie proaspata, de durata.

Ingrediente: Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Disodium Pyrophosphate, Sodium Polyphosphate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Alumina, Aroma, Cellulose Gum, Cyclodextrin, Zea Mays Starch, Microcrystalline Cellulose, Sodium Fluoride, Mannitol, Sodium Saccharin, Sodium Hexametaphosphate, Phthalimidoperoxycaproic Acid, Hydrogenated Lecithin, Monosodium Citrate, Limonene, Citric Acid, CI 77891, CI 74160, CI 77499.

Mod de utilizare: Se utilizeaza cel putin de 2 x pe zi. Mai intai se curata bine dintii, timp de cel putin 2 minute. Se finalizeaza curatarea prin folosirea atei sau a periei interdentare. Pentru mai multe instructiuni de folosire, se va consulta ghidul atasat.

Forma de prezentare: Tub de 75ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 27.12.2021