Splat Pasta de dinti pentru copii cu cirese si capsuni, 50ml

Igiena orala

Brand: SPLAT

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

23,98 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7534259

Pasta de dinti cu cirese si capsuni este potrivita pentru copii intre 2 si 6 ani. Pasta de dinti pentru copii este potrivita pentru o protectie completa impotriva cariilor dentare si fortificarea intensiva a smaltului dintilor si gingiilor.

Fiecare produs creat in laboratoarele Splat are ca scop o solutie cu adevarat eficienta pentru problemele legate de ingrijirea cavitatii bucale. Compania colaboreaza cu medici stomatologi de varf si cu specialisti din intreaga lume, pentru a garanta eficienta maxima a fiecarui produs.

Ingrediente: Din 98% ingrediente de origine naturala: Hidroxiapatita, gel de aloe vera, extract de scoarta de magnolie, extract de struguri rosii, vitamina a, vitamina e, xylitol, lactoferina, lactoperoxidaza, extract de frunze de aloe barbadensis.

Ingrediente active: Hidroxiapatita de calciu, luctatol, gel de aloe vera.

Nu contine fluorura, SLS / SLES, triclosan, clorhexidina, abrazive agresive, alcool, alcool etoxilati ori produse petroliere rafinate.

Mod de utilizare: Aplicati o cantitate mica de pasta pe periuta. Masati dintii si gingiile prin miscari circulare. Clatiti gura cu o cantitate mica de apa, mentinand-o timp de 20-30 secunde.

Recomandari: Se recomanda utilizarea pastei de dinti dupa masa, dimineata si seara, sub supravegherea unui adult.

Forma de prezentare: Tub de 50ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 26.05.2021