Pasta de dinti Extra Sensitive, 75ml, Lacalut

Frumusete si ingrijire

Brand: LACALUT
13,99 Lei
Stoc epuizat

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7496138

Noua pasta de dinti profesionala LACALUT®Extra Sensitive desensibilizeaza dintii si curata eficient suprafata  acestora printr-o actiune blanda. 

Combinatia de ingrediente active reduce sensibilitatea dintilor, in special la baza acestora. Tubii dentinari sunt sigilati pentru a preveni orice patrundere catre nervii dentari. Forma inovativa a granulelor de curatare asigura spalarea cu blandete a suprafetei dintilor.

Ca rezultat al procesului de productie, fiecare granula are forma rotunda si este mult mai mica decat granulele de curatare obisnuite, astfel incat dintii sensibili la durere sunt protejati impotriva abraziunii suplimentare.

Destinat exclusiv adultilor.

Contine acetat de strontiu.

Nu este recomandat copiilor.

Utilizare: Folositi LACALUT®Extra Sensitive de doua ori pe zi pentru o protectie de lunga durata impotriva sensibilitatii la durere.

Prezentare: 75 ml

Data ultimei actualizari 09.12.2020