Parkovit, 90 tablete, Desitin

Suplimente alimentare

Brand: DESITIN
In stoc
85,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Parkovit, 90 tablete, Desitin

7519348

Produsul combinat de vitamine PARKOVIT® este utilizat pentru tratamentul sustinut al deficitului de nutrienti indus de tratamentul medicamentos la pacientii cu boala Parkinson. PARKOVIT® este un supliment alimentar utilizat in scopuri medicale speciale (= regim alimentar echilibrat) si este destinat unui grup definit de pacienti, care prezinta cerinte nutritive conditionate medical. Administrati PARKOVIT® numai dupa consultarea medicului dumneavoastra.

Pentru persoanele cu boala Parkinson, este de multe ori necesara o terapie medicamentoasa pe tot parcursul vietii. Terapia medicamentoasa poate influenta in mod negativ propriile procese metabolice ale organismului. Astfel, de exemplu administrarea de Levodopa conduce adesea la o crestere a nivelului de homocisteina in sange. Concentratiile ridicate de homocisteina pot favoriza dezvoltarea arterosclerozei si au un efect negativ asupra functiilor cognitive.

Anumite vitamine cum ar fi acidul folic si vitamina B12, pot contracara un nivel crescut de homocisteina. Deoarece boala Parkinson este o afectiune a varstei inaintate, exista de asemenea adesea si un deficit de vitamina D. In general, pentru pacientii cu boala Parkinson exista adesea o nevoie crescuta de acid folic, vitamina B12 si vitamina D. Cu PARKOVIT aceasta cerere crescuta poate fi acoperita in mod specific.

Mod de administrare: Se administreaza o data pe zi o tableta - preferabil cu un pahar de apa la una dintre mesele principale.

Compozitie/ 1 tableta:

• Acid folic 1000 µg
• Vitamina B12 5 µg
• Vitamina D3 20 µg (800 IE)

Forma de prezentare: 90 tablete

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021