Medicamente fara reteta

Parasinus Penta, 24 comprimate, GSK

3 la pret de 2 produse seectionate Biovene Achizitioneaza oricare 3 produse Biovene si platesti doar 2, exceptie face BIOVENE NEXT LASH SER TRATAMENT PENTRU GENE 6ML .Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit.
30,99 Lei

Pret / CPR: 1,29 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Parasinus Penta, 24 comprimate, GSK

17533833

ParaSinus Penta este utilizat pentru ameliorarea simptomelor de raceala si gripa, incluzand febra, dureri de cap, dureri musculare, dureri in gat, precum si a simptomelor asociate inflamatiei sinusurilor (nas infundat, durere la nivelul sinusurilor si rinoree) si reduce congestia nazala.

Ingrediente active: 500 mg paracetamol, care amelioreaza durerea si scade febra; 25 mg cafeina, care potenteaza efectul analgezic al paracetamolului; 5 mg clorhidrat de fenilefrina, un decongestionant, care desfunda nasul si sinusurile; 20 mg terpin hidrat, un expectorant care fluidizeaza secretiile, usurand eliminarea acestora; 38 mg acid ascorbic, care compenseaza consumul crescut de vitamina C in caz de raceala, gripa, stari febrile.

Compozitie: substantele active sunt paracetamol, cafeina, clorhidrat de fenilefrina, terpinhidrat si acid ascorbic (vitamina C).

Fiecare comprimat contine paracetamol 500 mg, cafeina 25 mg, clorhidrat de fenilefrina 5 mg, terpinhidrat 20 mg si acid ascorbic 38 mg.
Celelalte componente sunt amidon pregelatinizat, amidon de porumb, povidona, sorbat de potasiu, laurilsulfat de sodiu, Eurocol galben amurg (E 110), acid stearic, talc.

Mod administrare:

Pentru administrare orala.
ParaSinus Penta nu se administreaza copiilor cu varsta sub 12 ani.
Luati intotdeauna cea mai mica doza eficienta pentru a va ameliora simptomele.

Adulti, varstnici si adolescenti (copii cu varsta peste 12 ani): doza uzuala este de 1-2 comprimate administrate la fiecare 4-6 ore, fara a se depasi 8 comprimate in 24 de ore. Intervalul minim intre administrari trebuie sa fie de 4 ore.

Nu depasiti doza recomandata.
Nu se continua tratamentul mai mult de 7 zile, fara sfatul medicului.

Daca simptomele nu se amelioreaza sau se agraveaza dupa 3 zile de tratament, situatia clinica trebuie reevaluata.
ParaSinus Penta contine cafeina. Deoarece cafeina poate determina insomnie, neliniste, anxietate, nu se
recomanda administrarea medicamentului spre sfarsitul zilei.

Forma de prezentare: o cute cu 24 de comprimate.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 08.11.2022