Paracetamol 500 mg, 20 comprimate, Terapia

Medicamente fara reteta

Brand: TERAPIA
In stoc
1,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Paracetamol 500 mg, 20 comprimate, Terapia

7500665

Paracetamol 500 mg Terapia este utilizat ca tratament simptomatic al durerilor usoare si medii cu diferite localizari: cefalee (inclusiv migrena), artralgii, lombalgii, algii dentare, dureri faringiene, durere postvaccinala, dismenoree, precum si ca tratament simptomatic al febrei.

Beneficii:

  • Actioneaza impotriva durerii de diverse etiologii;
  • Ajuta la scaderea temperaturii corpului in caz de febra (antipiretic).

Ingrediente: fiecare comprimat contine paracetamol 500 mg.

Mod de utilizare:

  • Adulti: Doza uzuala este de unu sau doua comprimate de 500 mg, care se repeta la interval 4-6 ore, pana la maxim 6 comprimate (3000 mg) in 24 de ore.

Copii si adolescenti:

  • Copii cu varsta sub 12 ani: nu administrati acest medicament la copii cu varsta sub 12 ani.
  • Adolescenti cu varsta cuprinsa intre 12 si 15 ani si greutatea cuprinsa intre 41 si 50 kg: doza recomandata este de un comprimat administrat o data, doza care se poate repeta, daca este necesar, la interval de 4-6 ore, fara a depasi 4 comprimate pe zi.
  • Adolescenti cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani si greutatea peste 50 kg: se recomanda aceleasi doze ca si la adulti.

Nu consumati bauturi alcoolice pe parcursul tratamentului cu paracetamol.

Daca durerea persista mai mult de 5 zile sau febra dureaza mai mult de 3 zile, manifestarile se inrautatesc sau apar alte simptome, trebuie sa intrerupeti tratamentul si sa va adresati unui medic.

Forma de prezentare: cutie cu 20 de comprimate.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 30.06.2021