Paracetamol 500 mg, 20 comprimate, Labormed

Medicamente fara reteta

In stoc
2,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Paracetamol 500 mg, 20 comprimate, Labormed

1055420

Paracetamol LPH 500 mg, comprimate, este indicat pentru tratamentul simptomatic al febrei si pentru tratamentul simptomatic al durerilor usoare si moderate cu diferite localizari: dureri de cap, articulatii sau spate, dureri dentare, dureri in timpul ciclului menstrual.

Beneficii:
 - eficient in tratarea durerilor de cap, durerilor dentare, durerilor musculare sau durerilor menstruale
 - indicat in tratamentul starilor febrile, ce apar in afectiunile de raceala si gripa
 - la dozele recomandate, paracetamolul este in general bine tolerat de pacienti

Ingrediente: fiecare comprimat contine paracetamol 500 mg.

Mod de utilizare:

Adulti si copii cu varsta peste 12 ani: 500-1000 mg paracetamol (1-2 comprimate Paracetamol LPH 500 mg) la intervale de 4 ore, administrata la nevoie. Nu se recomanda administrarea la intervale mai mici de 4 ore. Doza maxima recomandata pentru adulti este de 4 g paracetamol (8 comprimate Paracetamol LPH 500 mg) pe zi.

Copii cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani: doza este de 60 mg/kg si zi, repartizata in prize egale, de exemplu 15 mg/kg si priza la 6 ore sau 10 mg/kg si priza la 4 ore.
Nu se recomanda administrarea la intervale mai mici de 4 ore. Nu trebuie administrate mai mult de 4 doze pe zi.

Copii cu varsta sub 6 ani: se va utiliza o forma farmaceutica adecvata varstei.

La pacientii cu alcoolism cronic, exista risc de hepatotoxicitate in cazul administrarii de lunga durata si in doze mari de paracetamol.
in caz de insuficienta renala cu clearance-ul creatininei mai mic de 10 ml/min, intervalul intre doua doze trebuie sa fie de cel putin 8 ore.
Se recomanda administrarea medicamentului cu o cantitate suficienta de lichid (aproximativ 200 ml la adult, daca este posibil).

Este necesar sa va adresati medicului dumneavoastra in cursul tratamentului daca: durerea tratata, indeosebi cea articulara, persista mai mult 5 zile, daca febra persista mai mult de 3 zile si simptomatologia se agraveaza sau daca durerile in gat persista mai mult de 2 zile si sunt insotite sau urmate de febra, dureri de cap, eruptii trecatoare pe piele, greata sau varsaturi.

Forma de prezentare: cutie cu 20 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 13.11.2020