Papaverina 50 mg, 20 comprimate, Arena

Medicamente fara reteta

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

12,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Papaverina 50 mg, 20 comprimate, Arena

5337001

Produs recomandat pentru afectiuni insotite de spasm al musculaturii netede intestinale, biliare si ureterale; dismenoree, dar si tulburari circulatorii cerebrale si periferice.

Grupa farmacoterapeutica: medicamente pentru tratamentul tulburarilor functionale intestinale; papaverina si derivati.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la clorhidratul de papaverina sau la oricare dintre excipienti. Bloc atrio-ventricular. Hipertensiune intracraniana.

Precautii:

Multe deprimante selective (printre care si clorhidratul de papaverina) pot induce dependenta in cazul abuzului medicamentos. Deoarece contine lactoza, pacientii cu afectiuni ereditare rare de intoleranta la galactoza, deficit de lactaza (Lapp) sau sindrom de malabsorbtie la glucoza-galactoza nu trebuie sa utilizeze acest medicament.

Interactiuni:

Asocieri contraindicate cu sulfamide si cu levodopa. Nu se asociaza cu medicamente stimulante β-adrenergice (risc crescut de aritmii). Papaverina poate creste efectul hipotensiv al medicamentelor antihipertensive. Efectele papaverinei sunt accentuate de anestezice generale, analgezice, sedative, tranchilizante si diminuante de fumat.

Atentionari speciale:

Se recomanda prudenta in cazul pacientilor cu tahicardie, glaucom, adenom de prostata si in cazul varstnicilor predispusi la constipatie cronica. Nu au fost stabilite siguranta si eficacitatea administrarii la copii.

Forma de prezentare: cutie cu 20 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.