Pansament transparent cu hidrogel si structura bistratificata, 5 x 7.5cm, 5 bucati, Hydrosorb

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Despre produs

5363734

Pansament transparent cu hidrogel cu structura bistratificata. Folia semipermeabila din poliuretan protejeaza plaga impotriva germenilor si impuritatilor din exterior. Stratul interior contine 60% apa si mentine un mediu umed la nivelul plagii, sustinand astfel procesul de vindecare.

Pansamentul poate fi indepartat in intregime fara a lasa urme in plaga. Transparenta materialului permite vizualizarea procesului de vindecare fara indepartarea pansamentului. Disponibil si in varianta cu margine autoadeziva (Hydrosorb comfort).

Indicatii: 

- Plagi neinfectate, superficiale sau adanci, cu secretii reduse

- Arsuri pana la gradul doi “inmuierea” tesutului necrotic

Beneficii

- Crearea unui mediu optim pentru inchiderea plagii

- Inspectia facila a evolutiei plagii datorita transparentei materialului indepartare atraumatica a pansamentului, fara deteriorarea tesutului nou format

Schimbul pansamentului in cazul in care volumul secretiilor din plaga este in scadere, Hydrosorb poate ramane pe plaga pana la 7 zile. Absorbtia exsudatului se manifesta printr-o opacizare a pansamentului. Hydrosorb/ Hydrosorb comfort trebuie schimbat in momentul in care zona opaca se extinde si atinge dimensiunile plagii.

Forma de prezentare: 5 bucati