Consumabile medicale

Pansament Sorbalgon 5x5 cm, 10 bucati, Hartmann

20% reducere la Solutia de curatare a ranilor HydroClean Solution, 350ml La achizitia oricarei cutii de pansament Hartman selectionat beneficiezi de 20% reducere la Solutia de curatare a ranilor HydroClean Solution, 350ml
101,99 Lei

Pret / BUC: 10,20 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Te-ar putea interesa si

De acum, curatarea ranilor este mult mai usoara si nedureroasa!

Descriere si prospect: Pansament Sorbalgon 5x5 cm, 10 bucati, Hartmann

5363726

Sorbalgon este un pansament hidroactiv din fibre de alginat de calciu, recomandat in curatarea ranilor cavitare (adanci), cu secretii moderate/abundente. Pansamentul trebuie aplicat astfel incat sa umple bine cavitatile. La contactul cu secretiile din rana, fibrele de alginat se transforma intr-un gel vascos, absorbant, care inglobeaza celulele moarte si germenii din rana.

Indicatii:

Rani cavitare (adanci), greu accesibile cu secretie moderata sau abundenta.

Rani cronice infectate.

Fistule, canale de punctie (Sorbalgon T).

Beneficii: Curatare eficienta a ranilor adanci si infectate. Mentinerea unui mediu umed la nivelul ranii, care permite regenerarea tesuturilor. Produs natural fara efecte secundare. Posibilitate de combinare cu alte pansamente hidroactive.

Mod de utilizare: Sorbalgon se schimba atunci cand pansamentul s-a transformat complet in gel (in functie de cantitatea de secretii din rana: 1-4 zile).

Dimensiuni: 5 x 5 cm

Forma de prezentare: Cutie cu10 bucati

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 23.06.2021