Pancreon Trienzym, 30 capsule, BioSunLine

Suplimente alimentare

In stoc
15,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652366337

Pancreon Trienzym este recomandat persoanelor al caror pancreas nu produce suficiente enzime pentru digestia hranei sau in cazul alimentatiei excesive repetate.

Pancreatina este un amestec de mai multe enzime (lipaza, proteaza si amilaza) produse de celulele exocrine ale pancreasului. Dupa sintetizarea la nivelul pancreasului, aceasta ajunge la nivelul intestinului subtire, unde participa la procesul digestiv, ajutând la descompunerea grasimilor, proteinelor si a carbohidratilor. Astfel, enzimele pancreatice asigura o digestie usoara si favorizaeza absorbtia nutrientilor.

Ingrediente: Pancreatina porcina 250mg; extract din fructe de ananas (Ananas Comosus) 20mg si excipienti.

250mg pancreatina prezinta o activitate enzimatica minima/capsula: Lipaza 11.250 UFE, Amilaza 10.500 UFE, Proteaza 750 UFE.

Mod de administrare:

- Adulti: 2-4 capsule, dupa mesele principale, in functie de afectiunea digestiva sau conform recomandarii profesionistului de sanatate. Capsulele se inghit intregi, fara a le mesteca sau sparge, cu o cantitate suficienta de lichid.

- Efectului gastrorezistent al capsulei previne descompunerea produsului in stomac (inactivarea enzimelor de catre sucul gastric) si asigura eliberarea acestuia in tractul digestiv inferior cu absorbtie optima.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 capsule vegetale gastrorezistente

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 15.01.2022