Medicamente fara reteta

Panadol Rapid 500 mg, 12 comprimate, GSK

Brand: PANADOL
4,99 Lei

Pret / CPR: 0,42 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Panadol Rapid 500 mg, 12 comprimate, GSK

7518037

Panadol Rapid contine paracetamol care are efecte analgezice si antipiretice si are o absorbtie mai rapida comparativ cu comprimatele obisnuite de paracetamol. Asigura tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate usoara-moderata si al starilor febrile.

Beneficii:

  • Amelioreaza febra si durerea din raceala si gripa;
  • Eficient in tratarea cefaleei (inclusiv migrena si cefalee cu senzatie de tensiune), a dismenoreei, a nevralgiilor, a durerilor osteo-musculare, durerilor dentare, inclusiv cele dupa extractii sau proceduri chirurgicale;
  • Este bine tolerat la nivelul stomacului.

Ingrediente: fiecare comprimat filmat contine paracetamol 500 mg.

Mod de utilizare: se administreaza numai pe cale orala. Pentru a se obtine efectul se va utiliza cea mai mica doza eficienta recomandata.

  • Adulti (inclusiv varstnici) si copii cu varsta peste 12 ani: doza recomandata este de 2 comprimate filmate Panadol Rapid (1000 mg paracetamol) la fiecare 4-6 ore, la nevoie. A nu se administra la intervale mai mici de 4 ore. Doza zilnica maxima pentru adulti este 8 comprimate (4000 mg paracetamol) in decurs de 24 de ore.
  • Copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani: doza recomandata este de ½ - 1 comprimat filmat Panadol Rapid (250-500 mg paracetamol) la fiecare 4-6 ore, la nevoie. Doza zilnica maxima: 60 mg paracetamol/kg, divizata in mai multe prize a cate 10-15 mg/kg si priza.

Precautii:
Panadol Rapid nu se va administra copiilor la intervale mai mici de 4 ore si nu se vor depasi 4 comprimate in 24 de ore.
Panadol Rapid nu trebuie administrat la copii pentru o perioada mai lunga de 3 zile, fara consultul unui medic.
Daca simptomele persista mai mult de 3 zile, este necesara reevaluarea diagnosticului si tratamentului.
Acest medicament nu este recomandat copiilor mai mici de 6 ani.

Forma de prezentare: cutie cu 12 comprimate filmate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 28.06.2021