Medicamente fara reteta

Paduden Express Forte 400mg, 10 capsule moi, Terapia

Brand: TERAPIA
18,99 Lei

Pret / CPS: 18,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Paduden Express Forte 400mg, 10 capsule moi, Terapia

652387081

PADUDEN Express Forte 400 mg capsule moi este indicat pentru adulti si adolescenti cu varsta peste 12 ani pentru ameliorarea simptomatica a durerii usoare pana la moderate, cum ar fi cefalee, dureri dentare, dureri menstruale/dismenoree, dureri musculare (contracturi) sau dureri dorsale. Stari febrile.

Compozitie: Fiecare capsula moale contine ibuprofen 400 mg. Excipient cu efect cunoscut:

Fiecare capsula moale contine 72,9 mg sorbitol lichid partial deshidratat (E-420). Pentru lista tuturor excipientilor, vezi pct. 6.1. (conform prospect).

Mod de administrare:

Doze: Adulti si adolescenti cu varsta peste 12 ani (la adolescenti cu greutatea ≥ 40 kg) O doza de 400 mg (1 capsula) trebuie administrata la fiecare 6-8 ore, daca este necesar.

Nu trebuie administrate mai mult de 1200 mg in 24 de ore.

Se administreaza pe cale orala. Capsulele moi nu trebuie mestecate. Se recomanda ca PADUDEN Express Forte sa fie administrat impreuna cu alimente, mai ales daca se observa probleme digestive. Se recomanda ca ibuprofenul sa nu fie administrat in acelasi timp cu consumul de alcool pentru a evita afectarea stomacului.

Conditii de pastrare: a se pastra la temperaturi sub 30°C.

Avertizari: Reactiile adverse pot fi reduse la minim prin utilizarea celei mai mici doze eficace, pentru cea mai scurta perioada necesara, pentru a controla simptomele (vezi pct. 4.2 si riscurile gastrointestinale si cardiovasculare prezentate in prospect).

Forma de prezentare: cutie cu blistere continand 10 capsule moi.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.