Medicamente fara reteta

Paduden Duo 200mg/500mg, 10 comprimate filmate, Terapia

Brand: TERAPIA
14,99 Lei

Pret / CPR: 1,50 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Paduden Duo 200mg/500mg, 10 comprimate filmate, Terapia

652358252

Paduden Duo (200mg Ibuprofen si 500mg Paracetamol) este recomandat pentru durerea care necesita analgezie mai puternica decat ibuprofenul sau paracetamolul in monoterapie.

Tratamentul de scurta durata al durerii usoare pana la moderata asociata cu: durere de spate, migrena, durere de dinti, durere de cap, durere din timpul ciclului menstrual, durere de muschi, raceala si gripa, durere in gat si febra.

Beneficii:

  • Actiune dubla in reducerea durerii, reducerea inflamatiei si scaderea febrei;
  • Actiune rapida a produsului;
  • Efect de lunga durata, de pana la 9 ore;

Ingrediente:

Fiecare comprimat contine ibuprofen 200mg si paracetamol 500mg.

Ibuprofenul apartine unui grup de medicamente denumite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) si actioneaza prin reducerea durerii, reducerea inflamatiei si scaderea febrei.

Paracetamolul este un analgezic care actioneaza intr-un mod diferit comparativ cu ibuprofenul, pentru a reduce durerea si febra.

Mod de utilizare:

Copii si adolescenti: A nu se utiliza la copiii cu varsta sub 18 ani.

Adulti: Luati 1 comprimat impreuna cu alimente sau apa, de maxim 3 ori pe zi. Se va lasa un interval de cel putin 6 ore intre doze.

Daca administrarea unui comprimat nu controleaza simptomele, pot fi administrate cel mult 2 comprimate, maxim de trei ori pe zi. Nu luati mai mult de 6 comprimate intr-o perioada de 24 ore (echivalentul a paracetamol 3000 mg, ibuprofen 1200 mg pe zi).

Precautii:

Nu lasati acest medicament la vederea si indemana copiilor. Nu utilizati acest medicament dupa data de expirare inscrisa pe cutie (EXP). Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective. Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare.

Nu trebuie sa utilizati pe o perioada mai lunga de 3 zile. Daca simptomele dumneavoastra se agraveaza sau persista, consultati medicul.

Inainte sa utilizati, discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul, daca suferiti de anumite boli precum: astm bronsic, tulburari renale, cardiace, hepatice sau intestinale, lupus eritematos sistemic (LES) sau alta boala mixta de tesut conjunctiv, tulburari gastro-intestinale sau boala intestinala inflamatorie cronica (de exemplu, colita ulcerativa, boala Crohn), daca sunteti in primele 6 luni de sarcina sau alaptati, daca intentionati sa ramaneti gravida.

Pentru o informare completa, va rugam sa consultati prospectul medicamentului.

Forma de prezentare: Cutie 10 comprimate filmate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.03.2023