Pachet Protectis picaturi 10ml + Protectis cu vitamina D3 10 tablete masticabile Gratuit, BioGaia

Suplimente alimentare

64,59 Lei
Stoc epuizat

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

17533915

a) Protectis picaturi, 10ml, BioGaia

Picaturile pentru copii BioGaia Protectis sunt un supliment alimentar care contine tulpina brevetata de acid lactic Lactobacillus reuteri Protectis (L. reuteri DSM 17938) care ajuta la restabilirea echilibrului benefic si natural al florei intestinale. Deoarece L. reuteri Protectis colonizeaza in mod natural tractul digestiv uman, are o capacitate optima de adaptare pentru a persista si interactiona cu aparatul digestiv uman. Reuteri Protectis a fost testat in cadrul a peste 130 studii clinice si si-a dovedit eficacitatea si siguranta pentru copii in caz de colici intestinale, regurgitatie, constipatie, diaree, administrarea de antibiotic, durere abdominala functionala.

Proprietati:

- Produsul este usor de administrat (5 picaturi o data pe zi), are origine naturala, deriva din lapte matern, lipsit de toxine.

- Este sigur pentru copii, se poate administra inca din prima zi de viata, se poate administra pe termen lung.

- Are un gust neutru, nu contine conservanti, zahar, gluten sau lactoza.

Mod de administrare: Doza recomandata este de 5 picaturi o data pe zi. O doza contine minimum 100 milioane de bacteii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis. Nu trebuie depasita doza recomandata. Acest produs nu trebuie utilizat pentru a inlocui un regim alimentar variat.

Ingrediente:

- Ulei de floarea soarelui, ulei de trigliceride cu lant mediu (samburi de palmier), lactobacillus reuteri DSM 17938.

- Ambalajul contine un dispozitiv deshidratant (desicant) de culoare alba care prelungeste termenul de valabilitate. Dispozitivul desicant este aprobat pentru utilizare in contact direct cu alimente si nu trebuie sa fie consumat. Produsul este ambalat intr-o atmosfera protectoare.

Mod de utilizare:

- A se agita bine inainte de utilizare. Utilizati 5 picaturi o data pe zi.

- Pentru o aplicare mai usoara, duza pentru ventilatie de pe insertia flaconului trebuie sa fie indreptata in sus. Inclinati flaconul la un unghi de 45 de grade, iar picaturile se vor forma incet. Picaturile se pot administra cu lingurita, in timpul alaptatului sau adaugate la laptele matern sau formula de lapte praf. Picaturile nu schimba gustul bauturilor sau alimentelor.

- Sarcina si alaptarea: Produsul poate fi utilizat in timpul sarcinii si alaptarii.

Avertizari: Nu adaugati in bauturi sau alimente fierbinti pentru a nu afecta culturile vii de lactobacili.

Forma de prezentare: Sticla de 10ml

b) Protectis cu Vitamina D3, 10 tablete masticabile, BioGaia

Proprietati:

- Reduce rata de aparitie a constipatiei, reduce durerea abdominala functionala, reduce manifestarile diareei apoase si aparitia varsaturilor, scade incidenta efectelor secundare asociate antibioterapiei orale.

- Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, mentinerea sanatatii sistemului osos, mentinerea functiei normale a sistemului muscular, mentinerea sanatatii dintilor.

- Are un gust placut cu aroma de portocale, nu contine zahar, lactoza, proteine din lapte

Mod de administrare: 1 tableta masticabila pe zi sau conform instructiunilor oferite de medicul dumneavoastra.

Ingrediente active: 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis

Ingrediente: izomalt, indulcitor - xilitol, emulgator - ulei de palmier, stearat de calciu, aroma de lamaie, capsuni, portocale si potentator de aroma - acid citric anhidru. Contine indulcitori. Fara zahar.

Forma de prezentare: 10 tablete masticabile

Data ultimei actualizari 24.06.2021