Suplimente alimentare

Ovoron, 24 capsule, Plantapol

84,49 Lei

Pret / CPS: 3,52 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ovoron, 24 capsule, Plantapol

7518260

Efecte:

Produsul Ovoron contine ingrediente de inalta calitate si Vitamina C care contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor. Ovoron este o formula combinata special dezvoltata care contine Ovomet: membrana extrasa din coaja de ou obtinuta prin doua metode brevetate.

Membrana din coaja de ou contine acid hialuronic, colagen, sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina. Beneficii: Colagenul de tip I este situat in sistemul circulator, oase si ligamente iar colegnul de tip X este asociat cu tipul I si tipul V care sunt situate in cartilajul mineralizat.

Colagenul de tip V participa la construirea membranelor celulare, placenta si par. Membranele de ou sunt structuri de colagen care sprijina dezvoltarea si care furnizeaza matrice organica pentru acumularea de calciu si formarea cojii de ou. Extractele de Curcuma si Boswellia sunt doua dintre extractele de plante cele mai folosite din medicina alternativa si cel mai frecvent testate din companiile farmaceutice.

Pe piata sunt cunoscute diferite produse care sunt pozitionate pentru articulatii si care pot fi impartite in: Produse care contin colagen; Produse pentru uz oral si local (topic) care contin acid hialuronic; Produse care contin glucozamina si condroitin.

Ovoron contine toate aceste ingrediente intr-o compozitie naturala, optimal echilibrata, evolutiv impusa de insasi natura. Membrana de ou este recomandata pentru adulti, pentru persoanele in varsta si pentru cei care fac sport activ.

Membrana de ou este clasificata de tip GRAS (“recunoscut, in general, ca fiind sigur”) din FDA si este recomandata din NHPD (Directia de sanatate produse naturale, Canada) pentru tratamentul durerii asociate cu artrita si pentru a reduce rigiditatea articulara.

Mod de administrare:

Numai pentru adulti; 1 capsula pe zi, de preferat dimineata.

Contraindicatii:

Produsul poate fi administrat pe o perioada indelungata!

Persoanele alergice la ou, trebuie sa evite administrarea produsului!

Compozitie:

Ingrediente active: OVOMET (Membrana din coaja de ou) - 300 mg Extract uscat de Curcuma (Curcuma longa) - 50 mg Extract uscat de Boswellia (Boswellia serrata) - 50 mg Vitamina C - 12 mg .

Forma de prezentare: 24 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.