Ototis solutie auriculara, 10 ml, Tis Farmaceutic

Medicamente fara reteta

In stoc
6,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ototis solutie auriculara, 10 ml, Tis Farmaceutic

1072197

Ototis, picaturi auriculare se utilizeaza in tratamentul otitelor externe acute si cronice de origine bacteriana, cu timpan intact, la adulti si copii; in particular eczema infectata a conductului auditiv extern. Otita externa acuta si cronica de origine bacteriana, cu timpan intact, la adulti si copii; in particular, eczema infectata a conductului auditiv extern.

Ingrediente: Un ml Ototis, picaturi auriculare contine ciprofloxacina 3 mg (sub forma de clorhidrat de ciprofloxacina 3,33 mg), fluocinolon acetonid 0,5 mg.

Mod de utilizare: 1ml solutie contine ciprofloxacina 3 mg (sub forma de clorhidrat de ciprofloxacina 3,33 mg), fluocinolon acetonid 0,5mg. 1 ml solutie contine 30 picaturi. Instilatii in urechea afectata: 3 picaturi de 2 ori/zi timp de 7 zile in otitele externe acute, pentru formele cronice, cu antibiograma de sensibilitate la ciprofloxacina, tratamentul se prelungeste pana la 21 zile. Pentru a evita contactul nedorit al solutiei reci cu urechea, se incalzeste flaconul intre maini inainte de utilizare. Se apleaca lateral capul, se instileaza 3 picaturi si se mentine capul aplecat cateva minute.

Forma de prezentare: 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 03.01.2022