Otipax solutie, 16 g, Biocodex

Medicamente fara reteta

In stoc
15,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Otipax solutie, 16 g, Biocodex

5343401

Picaturile auriculare Otipax sunt indicate in tratamentul local simptomatic al anumitor afectiuni dureroase ale urechii mijlocii, cu membrana timpanului intacta, in otite congestive acute, otite virale flictenulare sau otite barotraumatice.

Ingrediente:

100 g picaturi auriculare, solutie contin fenazona - 4 g, clorhidrat de lidocaina - 1 g si excipienti: tiosulfat de sodiu, alcool etilic anhidru, glicerina, apa purificata.

Mod de administrare:

Doza recomandata este de 4 picaturi Otipax picaturi auriculare, solutie, de 2-3 ori pe zi, instilate in conductul auditiv extern al urechii dureroase, prin apasarea usoara a flaconului. Pentru a se evita contactul neplacut al solutiei reci cu urechea, se recomanda incalzirea usoara in mana a flaconului inainte de utilizare.

Contraindicatii:

- hipersensibilitate la oricare dintre componentii produsului; perforari ale membranei timpanice de etiologie infectioasa sau traumatica.

Forma de prezentare: flacon cu 16 g solutie auriculara

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 19.08.2022