Medicamente fara reteta

Oscillococcinum, 30 unidoze, Boiron

Brand: BOIRON
81,49 Lei

Pret / DOZE: 2,72 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Oscillococcinum, 30 unidoze, Boiron

7504743

Oscillococcinum este un medicament homeopatic recomandat in starile de gripa si raceala pentru ameliorarea simptomelor.

Ingrediente:

Substanta activa este: Anas barbariae, hepatis et cordis extractum 200K 0.01 ml pentru 1 doza a 1 g globule, zaharoza, lactoza.

Mod de administrare:

Administrare orala.
Adulti si copii - doza trebuie ajustata in functie de stadiul bolii:
- tratament preventiv: un flacon unidoza pe saptamana in timpul perioadei de expunere gripala.
- in timpul perioadei de incubatie si la debutul bolii: un flacon unidoza imediat ce apar primele simptome. Se repeta administrarea de 2 sau 3 ori la interval de 6 ore.
- perioada de stare a bolii: un flacon unidoza de 2 ori pe zi (preferabil dimineata si seara) timp de 1 pana la 3 zile. Se lasa sa se dizolve sub limba intregul continut al flaconului unidoza.
Copii sub 6 ani: continutul tubului unidoza se dizolva intr-un pahar cu apa si se administreaza cu lingurita sau biberonul.
Posologie uzuala:
Posologia variaza in functie de momentul la care se intervine in evolutia bolii:
- Tratament preventiv: se ia o doza pe saptamana in perioada de expunere gripala.
- Stare gripala incipienta: se ia o doza cat mai devreme posibil eventual repetati tratamentul de 2 sau 3 ori din 6 in 6 ore.
- Stare gripala declarata: se ia cate o doza dimineata si seara timp de 1 pana la 3 zile. Daca simptomele persista si dupa 3 zile, consultati medicul.

Precautii:
Sarcina si alaptarea: adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.
Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, va rugam sa-l intrebati inainte de a lua acest medicament.
Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest produs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Forma de prezentare: cutie cu 30 unidoze

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.10.2021