Medicamente fara reteta

Oscillococcinum, 6 unidoze, Boiron

Brand: BOIRON
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
18,49 Lei

Pret / DOZE: 3,08 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Oscillococcinum, 6 unidoze, Boiron

2127429

Oscillococcinum este un medicament homeopatic recomandat in starile de gripa si raceala pentru ameliorarea simptomelor.

Ingrediente:

Substanta activa este: Anas barbariae, hepatis et cordis extractum 200K 0.01 ml pentru 1 doza a 1 g globule, zaharoza, lactoza.

Mod de administrare:

Administrare orala.
Adulti si copii - doza trebuie ajustata in functie de stadiul bolii:
- tratament preventiv: un flacon unidoza pe saptamana in timpul perioadei de expunere gripala.
- in timpul perioadei de incubatie si la debutul bolii: un flacon unidoza imediat ce apar primele simptome. Se repeta administrarea de 2 sau 3 ori la interval de 6 ore.
- perioada de stare a bolii: un flacon unidoza de 2 ori pe zi (preferabil dimineata si seara) timp de 1 pana la 3 zile. Se lasa sa se dizolve sub limba intregul continut al flaconului unidoza.
Copii sub 6 ani: continutul tubului unidoza se dizolva intr-un pahar cu apa si se administreaza cu lingurita sau biberonul.
Posologie uzuala:
Posologia variaza in functie de momentul la care se intervine in evolutia bolii:
- Tratament preventiv: se ia o doza pe saptamana in perioada de expunere gripala.
- Stare gripala incipienta: se ia o doza cat mai devreme posibil eventual repetati tratamentul de 2 sau 3 ori din 6 in 6 ore.
- Stare gripala declarata: se ia cate o doza dimineata si seara timp de 1 pana la 3 zile. Daca simptomele persista si dupa 3 zile, consultati medicul.

Precautii:
Sarcina si alaptarea: adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.
Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, va rugam sa-l intrebati inainte de a lua acest medicament.
Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest produs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Forma de prezentare: cutie cu 6 unidoze

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.