Dieta si nutritie

Orz verde pulbere bio, 150g, Dragon Superfoods

36,32 Lei

Pret / BUC: 36,32 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Orz verde pulbere bio, 150g, Dragon Superfoods

652370099

Pulberea din orz verde este rezultatul deshidratarii frunzelor tinere ale orzului. Este foarte mult asemanatoare cu iarba de grau verde, intre cele doua fiind putine diferente. Cand planta este tanara, iarba de orz verde contine o serie de supernutrienti in forma concentrata. Acesti nutrienti sunt usor asimilati de catre organismul uman. Consumul de pulbere de orz verde organica nu are efecte secundare.

Iarba de orz verde este un aliment complet care ofera o nutritie echilibrata organismului. Pulberea din orz verde, de altfel ca si majoritatea pulberilor din frunze verzi, este foarte usor asimilata de organism. Astfel organismul poate folosi nutrientii din pulberea de orz verde in cateva minute de la administrare. De asemenea, pulberea de orz verde are un puternic efect alcalinizant asupra organismului, aducand nivelul PH-ului intern spre valoarea de 7.35, valoarea optima pentru un organism sanatos.
Se spune ca pulberea de orz verde este singura pulbere verde de pe Pamant care poate furniza toti nutrientii de care organismul uman are nevoie de la nastere si pana la imbatranire.

Ingrediente: 100% pudra de orz verde*
*din agricultura ecologica

Forma de prezentare: 150g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 16.08.2022