Suplimente alimentare

Orange Imun, 60 capsule, Bitonic

Brand: BITONIC
CADOU Ornament de Craciun 2023

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

83,99 Lei

Pret / CPS: 1,40 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Orange Imun, 60 capsule, Bitonic

7520519

Produs complet, actioneaza asupra mai multor cauze ale problemelor de imunitate.
Sistemul imunitar este supus mereu asupra unor factori externi: stresul zilnic, lipsa de odihna si de somn, schimbarile de vreme si o nutritie inadecvata. 8 din 10 raceli nu sunt cauzate de virusi sau bacterii, ci se datoreaza unei scaderi a imunitatii.
Micronutrientii care lipsesc cel mai des, zincul si vitamina C, sunt fie regasiti prea putin in dieta, fie nu sunt absorbiti.
Problemele de absorbtie sunt cauza silului modern de viata, in care mesele neregulate si combinatiile chimice preparate in comert distrug bioflora si diminueaza eficienta sistemului digestiv.

Ingrediente: 

Iodat de potasiu pe carbonat de calciu, Dihidrat de sodiu molibdat in maltodextrina, Acid ascorbic, Trimagneziu dicitrat, Gluconat de zinc, Gluconat de cupru, L-selenometionina,  Mangan dihidrat gluconat, Chrompicolinat, Fumarat de Fier (II).

Prezentare: 60 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.02.2022