Optimist+, 60 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
23,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355321

Optimist+ este un supliment alimentar care contribuie la imbunatatirea capacitatii de concentrare si memorare, combaterea depresiei, cresterea energiei si a vitalitatii, reducerea stresului.

Proprietati:

- Extractul pulbere reprezinta in prezent cea mai puternica modalitate de administrare a plantelor medicinale, de 10 ori mai puternic in comparatie cu pulberea simpla din plante, fiind asimilat foarte rapid de catre organism.

- Extractul de sunatoare, cu 0,3% hipericina are efecte puternice impotriva depresiei, a sindroamelor anxios-depresive, dar si impotriva unor boli somatice, care apar pe fondul depresiei.

- Extractul de ginseng siberian, cu 0,8% eleutherozide, contribuie la mentinerea capacitatii de relaxare chiar si in situatii de suprasolicitare fizica sau nervoasa.

- Extractul de passifloraeste unul dintre cele mai bune produse naturale pentru reglarea somnului, dar si pentru combaterea atacurilor de panica, a starilor de nervozitate si iritabilitate.  Aceasta planta trateaza cu succes insomnia.

- Urzica este o planta cu efecte tonice, deosebit de hranitoare pentru intreg organismul. Are un continut bogat in fier fiind utila in cazul anemiei si lipsei de vigoare.

Compozitie: Urzica (Urtica dioica) pulbere din frunze - 43,75mg, Sunatoare (Hypericum perforatum) extract standardizat cu min. 0,3% hipericina - 131,25mg, Sunatoare (Hypericum perforatum) pulbere din parti aeriene - 43,75mg, Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) pulbere din parti aeriene - 43,75mg, Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus) extract standardizat cu min. 0,8% eleutherozide - 43,75mg, Pelinita (Artemisia vulgaris) pulbere din parti aeriene - 43,75mg.

Mod de administrare: 1 capsula de 3 ori pe zi.

Avertizari: In cazuri rare, poate produce insomnie, anxietate, fotosensibilitate la nivelul retinei si al pielii. Nu se recomanda expunerea de durata la soare, pe timpul curei. Nu se recomanda femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si copiilor.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule

Data ultimei actualizari 20.07.2021