Suplimente alimentare

Omni Biotic Panda, 30 plicuri, Institut Allergosan

151,49 Lei

Pret / PL: 5,05 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Omni Biotic Panda, 30 plicuri, Institut Allergosan

7533147

Omni Biotic Panda este indicat pentru reechilibrarea florei intestinale la femei in timpul sarcinii si pentru copii, inca din prima zi de viata, fiind un probiotic ce contine tulpini bacteriene ce se regasesc in mod natural in tractul intestinal. Daca exista o incidenta ridicata a alergiilor in familie, sistemul imunitar se poate schimba in timpul sarcinii - apare un dezechilibru intre doua grupuri importante de celule imune (asa-numitele celule TH1 si TH2), care pot fi transmise de la mama la copil .

Aceasta schimbare alergica poate fi totusi reglementata cu bacterii probiotice selectate. Omni Biotic Panda a fost dezvoltat pe parcursul mai multor ani de cercetare si efectele pozitive s-au dovedit clar in cateva studii mari. Aparitia alergiilor la copiii cu risc ar putea fi redusa cu 80% cand Omni Biotic Panda a fost utilizat zilnic, atat in ultimele doua luni de sarcina si, de asemenea, in primul an de viata al copilului.

Studiile stiintifice arata ca Omni Biotic Panda poate regla sistemul imunitar al copilului daca acest probiotic este administrat de mama din a 8-a saptamana de sarcina si de copil in prima zi de viata. Omni Biotic Panda este un supliment alimentar pentru scopuri medicale speciale (dieta echilibrata) pentru managementul dieta in cazurile de dezechilibru imunologic intre celulele TH1 si TH2.

Omni Biotic Panda contine trei tulpini bacteriene testate stiintific, care prezinta urmatoarele caracteristici si proprietati care definesc destinatia produsului:

• Echilibreaza deficientele celulare T Reg.
• Induce formarea interleukinei-10.
• Stimularea producerii de acizi grasi cu catena scurta (SCFA).

Mod de administrare:

• In general: o data pe zi, se amesteca 1 plic de OMNi-BiOTiC® PANDA (= 3 g) in cca. 1/8 l apa, asteptati cel putin 10 minute pentru activare, amestecati din nou si apoi beti.
• OMNi-BiOTiC® PANDA ar trebui, de preferinta, sa fie luat pe stomacul gol.

Bebelusi: O data pe zi, amestecati 1 plic de OMNi-BiOTiC® PANDA in 1 lingura de lapte matern sau apa fiarta si introduceti acest amestec special in gura sugarului cu un picurator.
• Daca nu va alaptati copilul, amestecati cate un plic de OMNi-BiOTiC® PANDA in sticla de lapte in fiecare zi (prudenta: nu incalziti peste 40 ° C).

Sarcina: Pe baza datelor din studiu, pentru disbalante alergice, OMNi-BiOTiC® PANDA trebuie aplicata zilnic cel tarziu in a 8-a luna de sarcina.

Alaptarea: Tanara mama poate continua, desigur, sa ia OMNi-BiOTiC® PANDA in fiecare zi.

Compozitie:

• Amidon din orez, maltodextrina, tulpini bacteriene *

* 3 tulpini bacteriene umane , cu cel putin 3 miliarde de organisme per 1 portie (= 3 g):

• Lactococcus lactis W58
• Bifidobacterium lactis W52
• Bifidobacterium bifidum W23

• Nu contine hormoni , proteine animale, gluten, drojdie sau lactoza.

Forma de prezentare: 30 plicuri.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.07.2022