Suplimente alimentare

Omega 3 cu ulei pur de peste, 80 capsule, Lysi

Brand: LYSI

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

40,99 Lei

Pret / CPS: 0,51 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Omega 3 cu ulei pur de peste, 80 capsule, Lysi

7501384

Omega-3 ulei pur de peste este obtinut din materie prima de cea mai buna calitate – peste gras oceanic/ salbatic, cu tehnologii de ultima ora. Omega-3 LYSI este bogat in acizi grasi polinesaturati, DHA (acid docosahexaenoic) si EPA (acid eicosapentaenoic), care s-a dovedit ca joaca un rol important in: evitarea aritmiilor, imbunatatirea circulatiei cardiovasculare, normalizarea nivelelor trigliceridelor, hipertensiunii si a colesterolului, are efecte antiinflamatoare si de reducere a redorii matinale, starea de bine a creierului, mentinerea sanatatii creierului, combaterea depresiei, a ADHD (sindrom deficit de atentie si hiperactivitate), buna functionare a organismului, cresterea imunitatii si cresterea rezistentei la efort fizic si la stres.

Ingrediente: Ulei de peste Omega-3, vitamina E (tocoferoli naturali), gelatina, glicerina, apa purificata.

Mod de administrare: Pentru adulti si copii de peste 6 ani: 2-3 capsule pe zi sau la recomandarea medicului, pana la 1g de acizi grasi Omega-3/zi, pentru protectie cardiaca. Doza se poate imparti in portii, se poate administra inainte sau dupa masa.

Precautii:

  • A nu se depasi doza zilnica recomandata.
  • Pastrati cutia inchisa, la loc uscat, ferit de lumina soarelui.
  • Consumul de suplimente alimentare nu substituie o dieta adecvata.
  • Pastrati la frigider dupa deschidere. A nu se lasa la indemana copiilor.

Forma de prezentare: 80 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 03.11.2021