Suplimente alimentare

Ogestan, 30 capsule moi, Besins Healthcare

51,99 Lei

Pret / CPS: 1,73 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ogestan, 30 capsule moi, Besins Healthcare

5371477

OGESTAN aduce pentru femeia sanatoasa un aport optim de OMEGA-3 care ajuta la ducerea la termen a sarcinii, scazand riscul nasterii premature. Acizii grasi OMEGA-3 asigura si mentin dezvoltarea intrauterina normala a copilului si au influenta pozitiva asupra greutatii nou nascutului. OGESTAN este foarte sigur pentru femeia gravida intrucat contine acizi grasi OMEGA-3 de 7 ori mai rezistenti la oxidare decat alte forme standard din alte produse. OGESTAN este foarte eficient datorita calitatii acizilor grasi Omega -3 care nu se oxideaza si isi exercita rolul fiziologic pentru care sunt recomandati in toate etapele vietii pacientei, dar mai ales in timpul sarcinii.

Compozitie/capsula:

Ulei de peste bogat in acizi grasi polinesaturati cu lanturi lungi 289mg; -gelatina de peste 137,6mg; -acid folic 0,44mg; -vitamina D3 0,22ug; -vitamina E naturala 16,40mg; -ulei de soia rafinat 100mg; -iodura de potasiu 199ug; -glicerol(stabilizator) 58,37mg; -dioxid de titan 0,95mg; -siliciu coloidal(emulgator) 15,74mg; -patent blue V 0,031mg; -brilliant blue FCP 0,031mg; -azorubina carmoisina(coloranti alimentari) 0,028mg.

Ogestan Sarcina si alaptare este un supliment alimentar care furnizeaza acei micronutrienti indispensabili femeilor insarcinate,care alapteaza sau care doresc sa ramana insarcinate. Acesti micronutrienti sunt:iodul,vitamina B9 si vitamina D3.

Mod de utilizare:

  • Doza zilnica recomandata este 1 capsula pe zi inainte de masa principala,cu un pahar de apa. Suplimentul alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat.
  • Se recomanda inceperea curei inainte de conceptie si continuarea ei pe durata sarcinii si alaptarii. Acest supliment alimentar poate fi folosit concomitent cu sarea alimentara iodata.
  • Produsul nu este recomandat femeilor cu anomalii tiroidiene. A nu se folosi concomitent cu alte produse ce contin vitamina B9,decat la recomandarea medicului.
  • Contine soia si produse pe baza de peste.

Forma de prezentare: 30 capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.12.2022