Suplimente alimentare

Ocunet Servetele oculare sterile, 20 bucati, SIFI

Brand: SIFI

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

35,99 Lei

Pret / BUC: 1,80 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Ocunet Servetele oculare sterile, 20 bucati, SIFI

7493440

Ocunet este un servetel steril, moale, de unica folosinta, cu hialuronat de sodiu, oferind o actiune de curatare si emolienta. Este un dispozitiv medical indicat pentru igiena zilnica a zonei perioculare cand sunt prezente secretii sau reziduuri scuamoase cauzate de fenomene inflamatorii si/sau infectioase. Nu contine parabeni sau parfumuri.

Ingrediente: Hialuronat de sodiu, glicirizinat de amoniu, distilat de lavanda, fosfat disodic dodecahidrat, fosfat de sodiu monobazic, edetat disodic, glicerina, hidroximetilglicinat de sodiu, apa.

Mod de utilizare:

  • Spalati bine mainile si deschideti saculetul pentru a scoate servetelul umed. Inchideti ochiul, asezati servetelul pe pleoape si gene si masati usor pana cand intreaga zona a ochiului este curatata temeinic si secretiile sunt indepartate.
  • In cazul secretiilor persistente saculetul nedeschis poate fi incalzit in apa calda iar servetelul poate fi folosit apoi ca o compresa calda, cu masaj usor.
  • In cazul unei inflamatii saculetul nedeschis poate fi racit in frigider pentru cateva ore iar servetelul poate fi folosit apoi ca o compresa rece.

Precautii: Functionalitatea si siguranta produsului sunt garantate de integritatea ambalajului original. Este important sa utilizati servetele separate pentru fiecare ochi pentru a preveni contaminarea incrucisata. Produsul nu trebuie utilizat de persoane alergice la formaldehida deoarece contine hidroximetilglicinat de sodiu. Ocazional, produsul poate cauza o senzatie usoara si trecatoare de arsura sau o usoara iritatie locala. In cazul aparitiei acestor reactii, opriti utilizarea produsului. Nu aruncati produsul dupa utilizare. Pastrati la adapost de praf, intr-un loc racoros, la temperaturi sub 25°C. Nu utilizati Ocunet dupa data de expirare. Utilizarea Ocunet de catre copii sau de catre persoane cu dizabilitati trebuie supravegheata de un adult responsabil.

Forma de prezentare: 1 cutie cu 20 de servetele sterile de unica folosinta

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.