Dieta si nutritie

Obegrass, 30 plicuri, Actafarma

57,99 Lei

Pret / BUC: 1,93 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Obegrass, 30 plicuri, Actafarma

7494962

Regleaza tranzitul intestinal, reduce nivelul de colesterol, stimuleaza dezvoltarea bifidobacteriilor endogene. Reduce absorbtia grasimilor, ajuta la pierderea in greutate, intareste sistemul imunitar.

Ingrediente:

FOS P95 (fructooligozaharide) (6 g per plic); Poli-n-acetil-glucozamina (Chitosan) (350 mg per plic); Acid ascorbic (22 mg per plic); Extract de seminte de struguri cu 95% proantocianidine si 5% resveratrol (8 mg per plic).

Mod de utilizare:

Continutul unui pliculet se dizolva intr-un pahar cu apa, amestecand usor, iar apoi se bea cu 10 minute inainte de masa de pranz si de seara. Se pot observa cateva particule in suspensie, lucru care este absolut normal intrucat acestea corespund unui ingredient, ca atare, trebuie sa se bea tot continutul, sa nu se lase nimic in pahar. Obegrass poate fi administrat pe termen indelungat, cu conditia sa nu se depaseasca doza zilnica recomandata. Mai mult, ar fi foarte bine sa nu se renunte la acest supliment sau chiar sa se utilizeze cel putin pe perioade de 3 sau 4 luni, cel putin de 2 ori pe an. Cele mai bune rezultate se obtin in cazul in care exista o constanta in consum si in contextul unei diete hipocalorice si a unui regim moderat de exercitii fizice.

Forma de prezentare: 30 plicuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 19.04.2021