Nurofen pentru copii cu aroma de portocale 100 mg/5 ml, 100ml, Reckitt Benckiser

Medicamente fara reteta

Brand: NUROFEN
In stoc
17,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Nurofen pentru copii cu aroma de portocale 100 mg/5 ml, 100ml, Reckitt Benckiser

2154514

Nurofen pentru copii suspensie orala, 3 luni+ se administreaza pentru calmarea febrei si durerii la copii si bebelusi cu varste incepand de la 3 luni. Nurofen pentru copii suspensie orala, 3 luni+ este utilizat in ameliorarea simptomatica a febrei, inclusiv a febrei post-imunizare, a durerilor de intensitate moderata, cum sunt durerea in gat, durerea asociata eruptiilor dentare, dureri dentare, otalgie, cefalee si durere asociata luxatiilor.
Suspensia orala cu aroma de portocale nu contine zahar si coloranti, iar produsul este insotit de o seringa gradata, usor de manipulat, ce faciliteaza administrarea medicamentului.

Beneficii:

• amelioreaza febra care poate sa apara dupa vaccinare sau febra care apare in cadrul diverselor afectiuni
• amelioreaza durerile usoare sau moderate, precum durerea in gat, durerea de dinti sau durerea determinata de aparitia dintilor, durerea de cap si alte tipuri de durere, cum sunt cele asociate luxatiilor, inflamatiilor de la nivelul urechii etc
• efectele analgezice si antipiretice apar in 30 de minute de la administrare

Ingrediente:

Fiecare mililitru suspensie orala contine ibuprofen 20 mg.

Mod de utilizare:

Doza zilnica recomandata de Nurofen pentru copii este de 20-30 mg ibuprofen/kg administrata pe cale orala, administrata in mai multe prize, la interval de 6 - 8 ore. Doza recomandata nu trebuie depasita. In functie de varsta copilului, se administreaza urmatoarele doze, utilizand seringa gradata:

- Sugari cu varsta cuprinsa intre 3- 12 luni cu greutate mai mare de 5 kg (5 – 9 kg): 50 mg (2.5 ml) de pana la 3 ori in 24 de ore
- Copii cu varsta cuprinsa intre 1-3 ani (10 – 16 kg): 100 mg (5 ml) de pana la 3 ori in 24 de ore
- Copii cu varsta cuprinsa intre 4-6 ani (17 – 20 kg): 150 mg (7.5 ml) de pana la 3 ori in 24 de ore
- Copii cu varsta cuprinsa intre 7-9 ani (21 – 30 kg): 200 mg (10 ml) de pana la 3 ori in 24 de ore
- Copii cu varsta cuprinsa intre 10- 12 ani (31 – 40 kg): 300 mg (15 ml) de pana la 3 ori in 24 de ore
Nurofen pentru copii nu trebuie administrat copiilor cu greutatea corporala mai mica de 5 kg.

Tratamentul febrei post-vaccinare: Doza recomandata este de 50 mg ibuprofen (2,5 ml suspensie orala Nurofen pentru copii ) urmata, la nevoie, de o alta doza de 50 mg ibuprofen (2,5 ml Nurofen pentru copii suspensie orala ), la interval de 6 ore. Nu trebuie administrat mai mult de 5 ml suspensie orala Nurofen pentru copii (100 mg ibuprofen) intr-un interval de 24 de ore.
Tratamentul cu Nurofen pentru copii trebuie sa fie de scurta durata.
La copii cu varsta peste 6 luni si adolescenti, daca simptomele persista mai mult de 3 zile, se recomanda consult medical.
La copii cu varsta cuprinsa intre 3-5 luni, cu greutate peste 5 kg, daca simptomele se agraveaza se recomanda consult medical, iar daca simptomele persista se recomanda consult medical in primele 24 de ore.
Reactiile adverse pot fi reduse la minim prin utilizarea celei mai mici doze eficace pentru cea mai scurta perioada necesara controlarii simptomelor.
Pentru pacientii cu sensibilitate gastrica produsul poate fi administrat in timpul mesei.

Forma de prezentare: flacon ce contine 100 ml suspensie orala

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 27.10.2022