Medicamente fara reteta

Nurofen Immedia Ultra 400 mg, 12 drajeuri, Reckitt Benckiser

Brand: NUROFEN
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
21,49 Lei

Pret / DRJ: 1,79 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Nurofen Immedia Ultra 400 mg, 12 drajeuri, Reckitt Benckiser

7507757

Nurofen Immedia Ultra 400 mg este o formula speciala pentru calmarea mai rapida a durerii menstruale. Contine ibuprofen sub forma de ibuprofen sodic dihidrat, care se absoarbe mult mai rapid in sange, ajungand mai repede la locul durerii. Un studiu clinic cu Nurofen Immedia Ultra 400 drajeuri a demonstrat ca efectul apare mult mai rapid (15minute) comparativ cu comprimatele standard de ibuprofen.

Nurofen Immedia Ultra 400 mg este indicat pentru tratarea durerilor menstruale, durerilor de spate, durerilor de cap, migrenelor, durerilor musculare si articulare sau a durerilor dentare. Este eficient impotriva febrei si inflamatiei

Ingrediente:

Fiecare drajeu contine 400 mg ibuprofen si excipienti.

Mod de administrare:

Poate fi utilizat de adulti si copii peste varsta de12 ani : 1 drajeu la fiecare 8 ore in functie de necesitati, nu mai mult de 1200 mg (adica 4 drajeuri) in 24 de ore.

Forma de prezentare: cutie cu 12 drajeuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 06.07.2022