Nurofen gel, 50 g, Reckitt Benckiser

Medicamente fara reteta

Produs indisponibil Momentan produsul nu mai face parte din oferta noastra

Despre produs

7501201

Nurofen Gel actioneaza local asupra durerilor musculare, durerilor de spate, traumatismelor sportive usoare si nevralgiilor. Gelul este usor de aplicat, direct pe zona dureroasa sau inflamata, nu este gras, este inodor si contribuie la calmarea durerii provocate de intinderi, luxatii si leziuni. Contine 5% ibuprofen, substanta activa cunoscuta pentru proprietatile sale antiinflamatoare si analgezice.
Nurofen gel este indicat in tratamentul durerilor musculare, de spate, durerilor asociate cu afectiuni musculo-scheletice: artrite incipiente, luxatii, intinderi, fibrozite, traumatisme sportive usoare si nevralgii.

Ingrediente: 

- Ibuprofen 5% si excipienti (contine alcool benzilic 1% - conservant; alcool izopropilic)

Mod de administrare:

La deschiderea tubului, rupeti sigiliul, apasand varful ascuns din exteriorul capacului. Numai pentru uz extern.
Adulti si copii peste 12 ani: Aplicati 4-10 cm de gel pe zona afectata, apoi inchideti tubul (aceasta corespunde unei doze de 50-125mg de ibuprofen). Masati usor zona pana la absorbirea gelului, apoi spalati-va pe maini.
Nu repetati aplicarea mai devreme de 4 ore. Nu aplicati gelul mai mult de 4 ori in 24 de ore. Nu utilizati pe pielea cu leziuni, pe buze sau in zona ochilor. intrerupeti aplicarea daca apar mancarimi sau iritatii.
Acest produs trebuie utilizat pe termen scurt. Daca simptomele persista mai mult de 7 zile consultati medicul.

Contraindicatii: alergie la ibuprofen, acid salicilic sau la alte AINS, astm bronsic.

Forma de prezentare: tub cu 50 g gel

Data ultimei actualizari 28.07.2021