Nurofen Express 200 mg, 10 capsule, Reckitt Benckiser

Medicamente fara reteta

Brand: NUROFEN
In stoc
13,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Nurofen Express 200 mg, 10 capsule, Reckitt Benckiser

7478829

Nurofen Express capsule moi calmeaza rapid durerea de cap, migrenele, durerile musculare sau reumatismale. Calmarea durerii depinde insa si de cat de usor se descompune si absoarbe medicamentul in corp. Nurofen Express 200 mg capsule moi se absoarbe rapid de catre organism, tintind chiar locul dureros. Datorita compozitiei sale Nurofen Express calmeaza rapid si isi face prompt si eficient efectul chiar la sursa durerii. Astfel recastigi starea de bine si te poti bucura de fiecare moment.

Nurofen Express 200 mg capsule moi este absorbit rapid de organism, stratul exterior de gel incepe sa se dezintegreze foarte repede in stomac, permitand ibuprofenlui lichid sa se disperseze in intestinul subtire, actionand rapid impotriva febrei si durerii. Nurofen Express contine 200 mg ibuprofen si se utilizeaza pentru a trata durerile de cap, durerile de spate, simptomele de gripa si raceala, starile febrile, durerile menstruale si dentare, nevralgiile, migrenele, durerile musculare si reumatice.

Ingrediente:

Ficare capsula contine ibuprofen - 200 mg si excipienti.

Mod de administrare:

Adulti si adolescenti > 40 kg: doza initiala este de 1 - 2 capsule moi la nevoie.
Continuare tratament se face cu 1 2 capsule moi, cu o frecventa de 4 6 ore.
Doza maxima este de 6 capsule moi in 24 ore.

Posologie copii cu greutate cuprinsa intre 20 si 39 kg:

- Copii cu greutate de 20 29 kg: 1 capsula (echivalent a 200 mg ibuprofen) de maxim 3 ori / zi (echivalent a maxim 600 mg ibuprofen)
- Copii cu greutate de 30 39 kg: 1 capsula (echivalent a 200 mg ibuprofen) de maxim 4 ori / zi (echivalent a maxim 800 mg ibuprofen)

Prezentare: cutie cu 10 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.03.2023